Én régebben rájuk szavaztam most már nem, tehát most már nem válaszolhatok. 😢
2024. jún. 9. 12:17
3/17 anonim válasza:
Hogy tudj valamit kérdezni
2024. jún. 9. 12:21
4/17 anonim válasza:
Mert sötétben tartott gomba / csókos / sakkban tartott.
2024. jún. 9. 12:23
5/17 anonim válasza:
Nincs jobb alternatíva továbbra sem.
2024. jún. 9. 12:24
6/17 anonim válasza:
Én úgy érzékelem, hogy jó irányba mennek a dolgok és ezért szavazok rájuk, illetve nincs igazán nagy bizodalmam se a régi, se az új "baloldalban".
2006-ban végeztem és évekig nagyon nehezen találtam munkát, mostanában meg ez nem okoz problémát és bár dolgozni kell ezerrel de jobb fizetést kapok, mint régen, több mindent engedhetek meg magamnak.
Pár hónapja tolták azt, hogy a román nettó átlagfizetés vásárlóerőparitáson megelőzte a magyart, de azt elfelejtették mellé írni, hogy mi is sokat fejlődtünk és harmadával csökkentettük a lemaradásunkat a régi EU tagokhoz képest. Illetve még az "új" csatlakozok között is egy helyet előre léptünk a román előzés ellenére is.
2024. jún. 9. 12:24
7/17 A kérdező kommentje:
#5 Egy drogos Deutsch Tamás, aki be se jár a munkahelyére nincs jobb alternatíva? Érdekes.
2024. jún. 9. 12:26
8/17 anonim válasza:
Megvéd.
2024. jún. 9. 12:29
9/17 anonim válasza:
Én, mint Fidesz szavazó azért szavaztam rájuk, mert előtte a Gyurcsány-érában hosszú ideig nem találtam munkát, nem vettek fel sehova, ahova meg sikerült, ott csak félig voltam bejelentve, kis pénzzel, stb… Édesapám is akkoriban elvesztette a munkahelyét, amit nagyon nehezen viselt lelkileg, majd lebetegedett és el is hunyt. Én sajnos ezeket a dolgokat mind annak a korszaknak a következményeinek tudhatom be. Aztán jött a Fidesz és tudtam váltani egy jobb munkahelyre, ahol évente emelést kapok, jobban élünk sokkal. Azóta lett saját családom, a gyerekekre rengeteg támogatást kaptunk és kapunk is. El tudunk menni minden évben nyaralni, plusz 3-4 alkalommal hosszú hétvégékre idehaza vagy a környező országokba, stb… Nem vagyunk milliomosok, de kis tartalékunk azért van. Egyszóval amióta a Fidesz van, mi nem élünk szarul és teljesen elégedettek vagyunk ezzel az életszínvonallal. Ezért!
2024. jún. 9. 12:29
10/17 A kérdező kommentje:
Köszi aki kifejtette normálisan. :) Ment a zöld pipa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!