Aki a Fideszre szavaz, az miért szavaz rá?
Figyelt kérdés
Olyanoktól várok választ, akik rájuk szavaztak.
Mi az oka? Miért jó/előnyös nektek?
2024. jún. 9. 12:15
11/17 anonim 

válasza:

Ez mind ok de az uszítás amit művelnek az már nem kellene.
12/17 Alex Fly 

válasza:

Ezt szerintem te sem fogod soha megérteni... Egyszerűen nincs egyetlen érv sem amellett, miért szavazna bárki is rájuk.
13/17 anonim 

válasza:

Birka vagyok, a kolompot követem.
14/17 anonim 

válasza:

Egyszerű, a saját életemet nézem az elmúlt 24 évben, sokkal előrébb jutottam, a családom és barátaim is, de még a nyugdíjas szüleim is.
Előtte 8 évig mélyrepülés volt.
Szerinted miért szavazok a Fideszre és a komplett család???🤔🤔
15/17 anonim 

válasza:

Bocsánat...az elmúlt 14 évben - akart lenni.
16/17 A kérdező kommentje:
#14 Nem tudom. Nem érveltél. Ez nem feltétlen a Fidesznek köszönhető. Előtte pénzügyi világválság volt, mindenki rosszabbul élt. A világgazdasági helyzet olyan lett, hogy most jobban élsz, de a nyugati színvonalhoz képest még mindig nem..nagyon nem. Kórházakba, műtéten jártál az utóbbi időben? :)
2024. jún. 9. 14:25
17/17 anonim 

válasza:

Mert hazaárulók, pedofilpártiak, oroszpártiak, tolvajpártiak, infláció-támogatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!