Tényleg veszélyes lesz a kötelező szűrő vizsgálat vagy csak a volt Jobbikosok ezt mostmár hatalom szerzésre akarják használni?
Én is a kötelező nagylabort preferálnám, aztán 2 évente szemvizsgálatot (réslámpa, szemnyomás), és EKG-t.
Ez is 3, és még csak nem is invazív.
5, igazad van.
Szemműtét előtti rutin labor, éhgyomori cukor 8,6. Hoppá...:(
És semmit nem éreztem.
14! Szuper! Tipikusvidióta, aki szerint az egészséget nem megőrízni kell, hanem a betegséget kezelni!
Ezek azok, akikmar csak akkor mennek orvoshoz, mikor súlyos betegek és nyafognsk, hogy "ezek csak halálgyárak"
Vélhetően még nem volt dolgod ágyi poloskákkal, nekem viszont volt, - és úgy volt velük dolgom, hogy önhibámon kívül. Szórakozzál velük te több mint fél évet, ha unatkozol, de ilyen körülmények között "gyógyítsák" a Cecíliát!
A következetesen szadista, kontár barmokat is meghagyom neked, - élvezd a társaságukat! Ha meg akarok dögleni, leugrom valahonnan, de ne kényszerítsen senki szabad akaratom ellenére koncentrációs táborokkal vetekedő helyekre!
Ha mazochista vagy esetleg, akkor te még élvezed is ezeket a szitukat, de én kihagynám, ameddig csak lehet! Nem kell olyan dolgokba kényszeríteni embereket, amelyektől - nem alaptalanul - nem bíznak meg! Menjél helyettem is, ha élvezed, hogy feleslegesen piszkálnak, szadiznak, váratnak, megaláznak. A legtöbb embernek a magyar "egészségügy" igénybe vétele nélkül is meg van a személyre szabott problémája, - nem kell mellé feleslegeseket legyártani, különösen állami szinten nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!