Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lázadoznak a posták...

Miért lázadoznak a posták bezárása miatt?

Figyelt kérdés

Tegnap kb. száz postát zártak be, zömmel kistelepüléseken.

Megrögzött antifideszesként nem értem, hol van itt bármi probléma. Sőt, ez tipikusan az az egy a tízből intézkedésük, amikkel messzemenően egyet tudok érteni.

A posták mára nagyrészt elvesztették jelentőségüket - a postai levelek visszaszorultak, teret nyert az elektronikus ügyintézés, az e-mail, a csomagokat számos más szolgáltatót választva továbbítani tudjuk, a csekkbefizetés online történik.

Igen, van egy réteg, aki még nem lépett túl ezen, de miért a modernebb többségnek kellene hozzajuk nem csupán alkalmazkodni, de finanszírozni is a szokásaikat?

2024. aug. 2. 11:16
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
86%
A csomagküldésről hallottál-e már? Főleg, hogy már minden webshopnak köteleztő a postát is feltüntetni, mint szállítmányozó.
2024. aug. 2. 11:18
 2/38 anonim ***** válasza:
89%
1 nyugi, azokkal is problémák vannak, nincs elég kézbesitő a futároknál.
2024. aug. 2. 11:23
 3/38 anonim ***** válasza:
7%
Sajnos újra kinyitott elég sokat.
2024. aug. 2. 11:25
 4/38 anonim ***** válasza:
19%
Én nem lázadozom. Postára sem járok.
2024. aug. 2. 11:25
 5/38 anonim ***** válasza:
67%

"A csomagküldésről hallottál-e már?"

Arra vannak különböző futárcégek, csomagfelvevő pontok, ehhez sem kell már feltétlenül posta.

Tegnap én is olvastam a hírt: szerintem ott tényleg felesleges postát üzemeltetni, ahol 30 km-es körzetben van 7 falu összesen 417 lakossal, nulla turizmussal, napi átlag 14 fő postaforgalommal. Sajnos ürül kifelé az ország, egyre kevésbé vannak bizonyos dolgoknak bizonyos körzetekben létjogosultságuk.

2024. aug. 2. 11:26
 6/38 anonim ***** válasza:
11%
Igen nem kellett volna újra kinyitni őket,be lehet menni a városba a postára,ugyanúgy,mint minden egyéb ügyet is intézni
2024. aug. 2. 11:26
 7/38 árokpart ***** válasza:
86%
6-os Persze mindenért futkossunk be a városba, mert az csak úgy ingyen van ugye? Édes Istenem!
2024. aug. 2. 11:28
 8/38 árokpart ***** válasza:
76%
Kérdező! A legtöbben még nem online fizetünk csekkeket, főleg nem falun.
2024. aug. 2. 11:29
 9/38 anonim ***** válasza:
20%
Minek a szomszéd faluba posta,amikor a város szélén a bevásárló központban van posta,ami tőlük 10 perc busszal, 5 -8 perc autóval,20 perc biciklivel,félóra gyalog?
2024. aug. 2. 11:29
 10/38 árokpart ***** válasza:
82%
El sem tudom ezt képzelni, hogy miért fáj ez valakinek, valakiknak, hogy vidéken is valami élhető, szerintem ez nagyon beteges dolog!
2024. aug. 2. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!