Hogy lehet az,hogy az Orbán kormány megszorításai miatt meg az infláció miatt nem lázadoznak az emberek? Vagy az Orbáni megszorítás jó a Gyurcsányi meg nem?
Sajnos ki lett mosva az agyuk…
Én azon csodálkozom hogy az én korosztályom az X generáció fiataljai közt is rengeteg a Fideszes 😮
Amit a szocik műveltek akkor az nagy probléma volt akkoriban , ezért buktak . Ami most megy az fokozatosan zajlik ,vafy ha drasztikusan arra van bűnbak . Egyik hatalom a következő másikat mindig felülmúlja . Sosem lesz jobb a pórnépnek, semmi eszközük nincs . 4 évente megválasztják az elnyomo kifosztó fejeseket , ez megmarad mindegy hogy jobbos balos bárki intezi a kidöglest . Nekem pl totál
Lényegtelen ki ugat hazudik csal, ezért sem hiszek szavazok egyikre sem . 30 év bebizonyította kik ezek .
“ Én azon csodálkozom hogy az én korosztályom az X generáció fiataljai közt is rengeteg a Fideszes 😮”
Z, elírtam… Z gen vagyok 20.-as korosztály
Amikor 10-15-20 éve azt szajkózod, hogy mindenki más dilettáns, kommunista hazaáruló, aki szándékosan tönkre akarják tenni az országot, meg Gyurcsány-diktatúra stb., akkor ROHADTUL nehéz beismerni, hogy tévedtél a jelenlegi vezetéssel kapcsolatban.
Akik akkor lázadoztak, most kiélik a feszkót pl. egy szívárvány színű padon. De amúgy el vannak kényeztetve Eb-szerepléssel, Szoboszlaival, új stadionokkal stb. Nekik ennyi bőven elég.
Az a rengeteg ember, aki sosem szerette a jelenlegi vezetést, és most is elégedetlen, már feladta, mert tudja, hogy a negyedik 2/3-os győzelem mellett úgyis csak akkor hallgatják meg őket, amikor az a vezetőség érdeke. Csinálhatnak bármit, a tévében úgysem hozzák le, ha mégis megüti a veszélyes ingerküszöböt a jelenlétük, akkor következik a karaktergyilkosság ezernyi csatornán.
Ha csődbe kell vinni az országot, akkor Orbán vigye csődbe!
🧡🧡🧡
Ezért költenek milliárdokat propagandára, hogy azt szajkózzák, hogy mindig más a hibás.
Pl. a kormány adókat vet ki a boltokra, ezek beépülnek az árakaba, vagyis a megszorítást az emberek fizetik ki a végén, de a propaganda a kapzsi boltokat okolja, így az egyszerű emberek fejében nem kapcsolódik össze, hogy azért is drágulnak a dolgok, mert a kormány adókat emel a boltokon
Megy az agymosás éjjel-nappal.
A helyes válasz, mert képzetlen a tömeg, illetve ennek történelmi múltja van.
Sajnos Magyarországon a demokratikus gondolkodásnak és hozzáállásnak nincs hagyománya.
Ahogy az egyik oktatáskutató jól meg fogalmazta:
"Egy mérhetetlenül szelektív törzsi társadalom"
Annyira képzeletben a tömeg évszádatok óta, hogy fogalma sincs:
- jogszabályalkotás mibenlétéről,
- állami intézmények szerepéről,
- állami tisztségek funkciójáról,
- érdekérvényesítés eszközeiről,
- propaganda működési mechanizmusáról,
- kérdezés tudományáról, értékelési és minőségi szempontok szerint,
- ideológiák jellemzőiről,
- történelem hasznosításáról stb.
Ebben a kategóriában jelenlevő válaszolók minimum 90%-a is képzetlen, ez látszik is a hozzászólásokon.
Érdemes a Facebook-on is figyelemmel kísérni a hozzászólásokat.
Több millió filiszter van jelen Magyarországon, aki úgy támasza a kormánypártnak, mint az ellenzéknek.
Ilyen alacsony erkölcsi, értelmi szinten lévő több millió ember inkább fog béka módjára lassan megfőni és elpusztulni, mint sem összefogjon a kizsákmányoló, nemzetpusztító hatalmi elitek ellen.
Ezt a magyar történelem is bizonyítja.
A társadalom 90-95%-a mindig megalkuvó jobbágy volt az aktuális hatalommal szemben.
Ez lehetett úgy osztrák, mint orosz, kamu magyar arisztokrácia stb.
Magyarországi kultúrából hiányzik:
- igazságszeretet,
- erkölcsi tartás,
- tudás szeretete,
- gondolkodás szeretete,
- szabadság vágya,
- összetartás stb.
A FIDESZ propaganda onti az emberekre a szemetet.
Es ugyan erzi, hogy dragabb lett minden, nehezebben jon ki a fizetesebol/nyugdijabol, de a propaganda azt sulykolja bele, hogy minden rendben, csak Brusszel es a baloldal gancsoskodik. A kis hulye agyaval elhiszi (ha tudna gondolkodni, alapbol nem szavazott volna a fideszre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!