Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány miért nem olyan...

A kormány miért nem olyan sportba nyomja a pénzt amiben jók is vagyunk?

Figyelt kérdés
Fociba feleslegesen költenek annyit ugyanolyan rosszak, de kézilabdába vagy vizilabdába több értelme lenne szerintem.

júl. 29. 21:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok utolsó ez a fő probléma, hogy annyi pénz bemegy a sportba, hogy nem kell azon izgulni, hogy megéljenek a piacon, veszteségesek? Nagy dolog, majd az állam a nép pénzével kifizeti a veszteséget.

Ha ellenőrizve lennének a dolgok sokkal jobb lenne, persze akkor lehet negyed annyi lóvéból is kijönne a dolog, és még úgy is jutna a zsebekbe.

Továbbá probléma, hogy nem a tudás, hanem a hűség az egyik fő tulajdonság ha a Fidesz „keze alatt akarsz dolgozni” bármilyen ágazatban.

júl. 30. 16:45
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
Mert Vityó a focit szereti
júl. 30. 21:29
 13/15 anonim ***** válasza:
64%

Sokat érhet az a k.rva EBé cím

Főleg hogy nem jutottunk ki a csoportkörből már vagy kib.szott 20 éve,és minek tömnél valamit pénzzel amit már évek óta segítesz, de nem látni rajt semmi változást vagy különbséget, csak rossz írányba

júl. 31. 19:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy arról megnéznék egy közvéleménykutatást, hogy mindenhol azt nyomják, hogy a foci a legnépszerűbb sport. Hány ember kíváncsi erre Magyarországon egy hétvégi fordulóra / válogatott meccsre és ugyanezt összehasonlítva, hány ember kézilabda / vízilabda meccsel. Lehet érdekes számok jönnének ki. Persze nem reprezentativ, de körülöttem senki se követi a magyar focit, egyáltalán nem érdekel senkit. Én 20 éve nem voltam meccsen, 10 éve már a tévében se követem (az szerintem nem számít annak, hogy odakapcsolok 5 percre aztán elkapcsolom, mert akkor szenvedés)...
aug. 1. 16:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A "magyar" Zoo Tp liba kupa egy nagyon is hasznos rendezvény:

mióta a jelenlegi protokoll szerint bonyolítják a labdarúgkapálás európai csapatokba mások hátán felkapaszkodni akaró Európán kívüli származású és délszláv kerítésléc lábúakkal emelve, azóta kevesebb altatót kell neurológusoknak felírnia férfiak részére, mert amikor nem tud valaki aludni, elég csak a Zoo Tp. liga kukára hajtani a tyilivízort és garantált a 10-15 percen belüli jóízű alvás! :DDD

Szerintem hasznosabb lenne a Magyar Sakkszövetséget vagy az Magyar Öttusa Válogatottat támogatni, mint európai kluboknak kinevelni ígéretes kategóriájú játékosokat, - hogy aztán jó pénzért kivásárolhassák ezeket a fekáliát hátrahagyva... :DDD

A hétvégi falupiacon nem adják-veszik úgy a csirkéket, mint a ma élsportként aposztrofált valamiben hempergő játékosokat, - a legkevesebb köze pont a sporthoz van annak, amit ma élsportként próbálnak lenyomni az emberek torkán! Szól reklámról, szerződésekről, adócsalásról, féktelen, aránytalan jólétről, magánéleti problémákról, nemi erőszakról és még sok mindenről is, - a labdarúgást kivéve. Normális ember erre nem kíváncsi, nem pazarol erre egyetlen percet sem. Szerintem nincs is túl sok értelme áttérni arra, amit magukat "szurkolónak" beállító primitív vademberek művelnek - az egész magyarságra szégyent hozva, amerre csak járnak.

Egy négyéves gyereknek kétszer elmondod, hogy nem szeretnéd, ha rászokna valamire, megérti! Ők nem, mert következetesen primitívek!

aug. 2. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!