Ha genetikai vizsgálattal 100% bizonyossággal meg lehetne állapítani egy pár hetes magzatról, hogy homoszexuális lesz-e, és a tiédről kiderül, hogy homoszexuális lesz, akkor elvetetnéd-e?
"A genetika pontosan ugyanaz"
A szülők DNS max, ami ugyanaz, de a magzat genetikája más, az életkor előrehaladtával rosszabbul megy végbe a DNS-es rekombinácója.
"ehet valaki öregebben szülő az első gyereket mint más a hatodikat"
De ugyanaz az ember mindig öregebben szüli a hatodik gyerekét, mint az elsőt.
"A szülők DNS max, ami ugyanaz, de a magzat genetikája más, "
A magzat a szülőktől örökli a rá jellemző genetikat. Ez függetlenül attól hány testvere született előtte.
#24 Meg amúgy ezek az emberek frankón azt hiszik szerintem, hogy szerelem csak férfi és nő között lehet, azonos neműek között nem. Rinyálnak hogy a melegek perverzek (leszbikusokkal persze nincs bajuk, de ezt már megszoktuk) de ők azok akik állandóan szexualizálják a kapcsolataikat és egy pusziról is az jut eszükbe, hogy mit csinálnak este az ágyban. :D
Egyszerűen annyira éncentrikus a világképük, hogy képtelenek magukat beleképzleni más helyzetébe. Ezzel az erővel én is mondhatnám, hogy az egész világon csak én voltam már szerelmes, mert csak arról tudok nyilatkozni amit én éreztem, a másik bőrébe nem tudok belebújni, tehát mindenki más csak bekamuzza hogy szerelmes és nem is azt érzi, amit én. :D
"A magzat a szülőktől örökli a rá jellemző genetikat. Ez függetlenül attól hány testvere született előtte."
Ismétlem, az életkor előrehaladtával rosszabb minőségben megy végbe a DNS-ek rekombinációja.
"Attól hogy ismételgetem meg nem lesz igaz."
Hát akkor ne ismételgesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!