Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha genetikai vizsgálattal...

Tekergő68 kérdése:

Ha genetikai vizsgálattal 100% bizonyossággal meg lehetne állapítani egy pár hetes magzatról, hogy homoszexuális lesz-e, és a tiédről kiderül, hogy homoszexuális lesz, akkor elvetetnéd-e?

Figyelt kérdés

2024. júl. 29. 18:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

"A genetika pontosan ugyanaz"

A szülők DNS max, ami ugyanaz, de a magzat genetikája más, az életkor előrehaladtával rosszabbul megy végbe a DNS-es rekombinácója.

"ehet valaki öregebben szülő az első gyereket mint más a hatodikat"

De ugyanaz az ember mindig öregebben szüli a hatodik gyerekét, mint az elsőt.

2024. júl. 29. 22:39
 22/28 anonim ***** válasza:
20%

Te milyen nemű vagy?

2024. júl. 29. 22:42
 23/28 anonim ***** válasza:
12%

"A szülők DNS max, ami ugyanaz, de a magzat genetikája más, "

A magzat a szülőktől örökli a rá jellemző genetikat. Ez függetlenül attól hány testvere született előtte.

2024. júl. 30. 07:35
 24/28 anonim ***** válasza:
69%
#10 Ó, igen, egy pillanatra elfelejtettem, hogy Magyarországon vagyok, ahol egy bizonyos réteg még mindig egy kalap alá veszi a zoofíliát és a pedofíliát a homoszexualitással és két cselekvőképes ember közös megegyezésen alapuló kapcsolatával. Hadd tapsoljalak meg.
2024. júl. 30. 10:13
 25/28 anonim ***** válasza:
76%

#24 Meg amúgy ezek az emberek frankón azt hiszik szerintem, hogy szerelem csak férfi és nő között lehet, azonos neműek között nem. Rinyálnak hogy a melegek perverzek (leszbikusokkal persze nincs bajuk, de ezt már megszoktuk) de ők azok akik állandóan szexualizálják a kapcsolataikat és egy pusziról is az jut eszükbe, hogy mit csinálnak este az ágyban. :D

Egyszerűen annyira éncentrikus a világképük, hogy képtelenek magukat beleképzleni más helyzetébe. Ezzel az erővel én is mondhatnám, hogy az egész világon csak én voltam már szerelmes, mert csak arról tudok nyilatkozni amit én éreztem, a másik bőrébe nem tudok belebújni, tehát mindenki más csak bekamuzza hogy szerelmes és nem is azt érzi, amit én. :D

2024. júl. 30. 10:22
 26/28 anonim ***** válasza:
34%

"A magzat a szülőktől örökli a rá jellemző genetikat. Ez függetlenül attól hány testvere született előtte."

Ismétlem, az életkor előrehaladtával rosszabb minőségben megy végbe a DNS-ek rekombinációja.

2024. júl. 30. 22:16
 27/28 anonim ***** válasza:
5%
Attól hogy ismételgetem meg nem lesz igaz.
2024. júl. 31. 08:20
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

"Attól hogy ismételgetem meg nem lesz igaz."

Hát akkor ne ismételgesd.

2024. júl. 31. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!