Ha genetikai vizsgálattal 100% bizonyossággal meg lehetne állapítani egy pár hetes magzatról, hogy homoszexuális lesz-e, és a tiédről kiderül, hogy homoszexuális lesz, akkor elvetetnéd-e?
Átlag jobber:
"Nem vagyok homofób, de elvetetném a meleg gyereket, amúgy meg aki abortuszt hajt végre az gyerekgyilkos és meg kell halnia!"
Sokkal rosszabb. Én apaként örülnék, ha a fiammal minél több közös dolog lenne bennünk. Szeretnék vele az élet nahy dolgairól a hobbikról, munkáról, nőkről beszélgetni. Nem érintene jól, ha a nők nem lenne közös témánk, és helyette a pélóra vágyna, az én fiam ne legyen köcsög.
A lányomtól nyilván nem zavarna, hisz ez a normális. Még remélném is, hogy a palijának nem adna panaszra okot az ágyban.
Elvetetném.
Sőt eleve a mesterséges megtermékenyítés híve vagyok.A jövőben lehet olyan fejlett lesz, hogy az ilyen defektek mentesíthetőek lesznek az embrióról.
"Legyen boldog a gyerekem, csak ez számít. Hogy kivel boldog, az már a magánügye."
Ha zoofil az se baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!