Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A melegekkel a többségi...

A melegekkel a többségi társadalomnak nem azért van problémája, hogy mire izgulnak, hanem azért, mert provokatív a viselkedésük?

Figyelt kérdés
Igazából a heteroszexualitástól eltérő identitás megítélése korszakonként változott, volt mikor inkább elfogadták, volt mikor kevésbé. Most is igazából csak egy hangos kisebbséget zavarja az, hogy a melegek otthon mit csinálnak. Viszont az, ha utcára nem való ruhákban vonulnak vagy nagyon kihívóan viselkednek, az jogosan zavarhatja a konzervatívabb embereket, főleg ha vallási szempontokat is figyelembe vesszük. Tehát nem az a gond, ha valaki meleg vagy transz, hanem az, ha provokál.

2024. júl. 27. 19:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
24%

Itt megint visszatérhetünk az alap problémára hogy ez egy eröltetés nem kiegyezés. Ez az elfogadás csak egyoldalú és azt hogy más vallások más véleményen vannak azt nem fogadjátok el, csak titeket kell megint elfogadni.

Miért annyira fontos a házasság? A hagyomány miatt? Akkor el kellene fogadni hogy a hagyomány hagyományosan működik. Van valami jogi előnye számotokra amit az élettársi viszony nem biztosít? Ebben az esetben tudok egyedül igazat adni, mert akkor az állam előtt nem vagytok egyenlőek. Én úgy tudom hogy a házasságnak csak hátránya van főleg egy esetleges válásnál ezért sokan csak a ceremóniát tartják meg papírozás nélkül azt pedig a melegek is megtehetik.

2024. júl. 31. 03:02
 22/23 anonim ***** válasza:
70%
3 pipás, ha nem vagy hajlandó elfogadni a polgári házasság létezését, akkor nem is lehet veled értelmesen vitatkozni. Nem egyházi esküvőt szeretnének a melegek, és a polgári házasság egy szekularizált intézmény lenne, ebből eredően a vallást belevonni olyan mintha a kutyákról beszélnénk, te pedig a róka különböző tulajdonságait magyaráznád, csak épp nem erről van szó.
2024. júl. 31. 03:27
 23/23 anonim ***** válasza:
Én meleg vagyok, kifejezetten békés életembe egyszer verekedtem de ha meglátok egy whispertonhoz hasonlóan viselkedő fiút legszívesebben oda mennék és addig ütném amíg mozog...
aug. 22. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!