A konzervatív bal,vagy a konzervatív jobb oldalon található több erkölcscsősz spicli?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ilyen az egész lakosság,a kérdésen kérném nem megsértődni. Könyörgöm,a válaszok ne legyenek sértődött önérzetesek. Köszönöm.2022. dec. 16. 07:17
1/11 anonim válasza:
Mi a frász az az erkölcscsősz spicli?
2/11 anonim válasza:
Melyik oldal megmondóemberei szoktak lek*rvaanyázni tüntető iskolás kislányokat, mert azok mondtak valami trágárságot nagy közönség elött egy tüntetésen?
3/11 Fsms válasza:
Nem beszélve a Kecskés sztoriról Baranyi Krisztina esetén .
Szóval innen tudsz tippelni .
4/11 anonim válasza:
Engem is érdekelne hogy mit csinál egy ilyen spicli, honnan lehet őt felismerni.
5/11 anonim válasza:
A konzervatív baloldal az ki? Mit képvisel?
6/11 anonim válasza:
@11:53
Szerintem az a Magyar Munkáspárt, de konkrétan ők kb nem is tényezők a politikában.
Baloldalként bárkire szoktak hivatkozni, aki éppen nem a fidesz, vagy a mihazánk.
7/11 anonim válasza:
6: Köszönöm. Ha ez így van és a Munkáspártot egyedül hasonlítjuk össze mondjuk a jobboldallal, akkor veszek elő pattogatottkukoricát, mert izgi lesz a meccs:)
Ebben a megközelítésben ez egy nagyon releváns kérdés, nem csoda, hogy nem hagyja nyugodni a kérdezőt.
Hányan vannak a munkáspártban? Ketten vagy hárman?
8/11 A kérdező kommentje:
Gyengébb agyú emberek számára: az erkölcscsősz spicli azt jelenti,amikor egy civil valami homályos "erkölcsre" hivatkozva közterületen más civilek után kémked,ahelyett hogy a feleségét vagy a lányát simogatná otthon.😉
2022. dec. 16. 17:24
9/11 anonim válasza:
Spicli a baloldalon, erkölcscsősz meg a jobboldalon. Mi a kettőnek az összevonása? Nem értem.
10/11 A kérdező kommentje:
9/9- a kettő összevonását maga a lakosság hajtotta végre. Ezért kell inkább liberálisokra szavazni. (Ha egyáltalán létezik ilyen Magyarországon)
2022. dec. 18. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!