Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is úgy látja, hogy egyre...

Más is úgy látja, hogy egyre durvább a helyzet az országban?

Figyelt kérdés

Az elmúlt egy-két évben nagyon elszaladt a ló azzal a bizonyos magyarországi etnikummal. Egyre többen lesznek és egyre pofátlanabbak, még nekik áll feljebb ha rájuk szólsz hogy viselkedjenek már emberhez méltóan vagy ha épp nem jön be a zsiványkodás. Egyes városokban meg szabályos no-go zónák lettek ahová fehér ember be nem mer menni.

Csak én tapasztalom ezt a környezetemben vagy más is és ez tényleg országos probléma kezd lenni?

2023. szept. 25. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Országos probléma ez. Lassan többen lesznek, mint mi. Nekik nem sikerült integrálódniuk, na majd rajtunk lesz a sor, hogy mi alacsonyodjunk le az ő szintjükre.
2023. szept. 25. 19:15
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Ejnye Hitler bácsi, micsoda kontár munka volt ez? Fél munkát végezni?

Amúgy én is így tapasztalom, továbbá hiába van pár kivétel, az a mondás tényleg igaz hogy a cigány az cigány marad bárhonnan is jöjjön s bármilyen társadalmi szinten legyen. Mind sóher zsiványok.

2023. szept. 25. 19:20
 3/9 A kérdező kommentje:
#1 Ez a baj, hogy a közmédia migránsozik miközben nekünk is itt a nyakunkon ugyanaz a probléma csak belülről emészti fel az országot.
2023. szept. 25. 19:21
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
keményedik rendesen.
2023. szept. 25. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Az előrejelzések szerint ők is fogyni fognak. Jelenleg lassul a gyarapodásuk. Mint egy fordulatszámmérő ami már nem meredeken nő, hanem mindjárt elforog teljesen, aztán majd egyszer elkezd csökkeni pár évtized múlva. Tehát ők sem kivételek, elfognak fogyni, csak ők később kezdik.

A bűnözési index szerint Magyarország a világ legbiztonságosabb országai között van még a cigányokkal is. Nem vagyok rasszista, de szerintem nélkülük simán Magyarország lenne az 1. a világon.

Ehhez képest Franciaország nappal nem olyan biztonságos, mint éjjel Magyarország. Svédország még durvább. Most az országos rendőrfőnök tartott egy beszédet, hogy beütött a gebasz, ölik egymást az emberek, robbantanak, nem tudnak mit kezdeni. Ráadásul rátesz még egy lapáttal a korán égetéses dolog is a balhéra.

Vagy ha gondoljunk vissza a focira, minden Marokkói győzelemnél égett Európa. Vagy a félre ment autósüldözés amiben meghalt egy fiatal a rendőr miatt, és megint égett Páris, Brüsszel... ezek nem segítenek a statisztikákon.

2023. szept. 25. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
11%
Már miénk az ország. Ha nem tetszik el lehet menni innen.
2023. szept. 25. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Be kellene engedni néhány ezer illegális migránst, azok gyorsan lerendeznék a konkurenciát, majd mennének tovább nyugatra... Problem solved.
2023. szept. 25. 23:17
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem ezt azert szeretik a magyarok is eltulozni 😀 es nem, nem 150 kilos kopasz ferfi vagyok se nem a rozsadombon nevelkedtem. mondjuk sose ereztem magam felsobbrendunek csak attol hogy magyar vagyok. erdekes, nagyon sokszor belem kothettek volna a cigok, es nem tettek. lehet van olyan is hogy a ti hozzaallasotok vivja ki az ellenszenvet?
2023. szept. 28. 18:16
 9/9 anonim ***** válasza:
bizony kemény a citúácíó.
2023. szept. 28. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!