Más is úgy látja, hogy egyre durvább a helyzet az országban?
Az elmúlt egy-két évben nagyon elszaladt a ló azzal a bizonyos magyarországi etnikummal. Egyre többen lesznek és egyre pofátlanabbak, még nekik áll feljebb ha rájuk szólsz hogy viselkedjenek már emberhez méltóan vagy ha épp nem jön be a zsiványkodás. Egyes városokban meg szabályos no-go zónák lettek ahová fehér ember be nem mer menni.
Csak én tapasztalom ezt a környezetemben vagy más is és ez tényleg országos probléma kezd lenni?
Ejnye Hitler bácsi, micsoda kontár munka volt ez? Fél munkát végezni?
Amúgy én is így tapasztalom, továbbá hiába van pár kivétel, az a mondás tényleg igaz hogy a cigány az cigány marad bárhonnan is jöjjön s bármilyen társadalmi szinten legyen. Mind sóher zsiványok.
Az előrejelzések szerint ők is fogyni fognak. Jelenleg lassul a gyarapodásuk. Mint egy fordulatszámmérő ami már nem meredeken nő, hanem mindjárt elforog teljesen, aztán majd egyszer elkezd csökkeni pár évtized múlva. Tehát ők sem kivételek, elfognak fogyni, csak ők később kezdik.
A bűnözési index szerint Magyarország a világ legbiztonságosabb országai között van még a cigányokkal is. Nem vagyok rasszista, de szerintem nélkülük simán Magyarország lenne az 1. a világon.
Ehhez képest Franciaország nappal nem olyan biztonságos, mint éjjel Magyarország. Svédország még durvább. Most az országos rendőrfőnök tartott egy beszédet, hogy beütött a gebasz, ölik egymást az emberek, robbantanak, nem tudnak mit kezdeni. Ráadásul rátesz még egy lapáttal a korán égetéses dolog is a balhéra.
Vagy ha gondoljunk vissza a focira, minden Marokkói győzelemnél égett Európa. Vagy a félre ment autósüldözés amiben meghalt egy fiatal a rendőr miatt, és megint égett Páris, Brüsszel... ezek nem segítenek a statisztikákon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!