Túlélőcsomag,menekülőcsomag,átváltott euró bekészítve már, ha forró lenne az országban a helyzet és le kéne lépni Nyugatra?
Figyelt kérdés
Ausztria van a legközelebb és semleges ország.
Nekem már minden összekészítve, figyelem reggel este a híreket, a legelső olyan nyilatkozatra én is meg ismerőseim is megindulunk Ausztria felé.
Másnak össze vannak már készítve ezek a dolgok?
Hova mentek ha beüt a krach?
2023. jan. 27. 23:30
1/9 anonim válasza:
Pontositanád a beütö krach értelmét nálad?
2/9 anonim válasza:
Nincs, de a választás utáni napon az első dolgom volt időpontot foglalni az okmányirodába útlevélre. Majdnem egy hónap múlva mehettem, gondolom nem csak nekem jutott eszembe...
3/9 anonim válasza:
Csak azt nem értem bennetek rettegőkben, hogy miért nem mentek ki már most, sőt miért nem mentetek már ki 2010 májusában, amikor Orbán nyert?
Vártok, mint a zsidók a Kristályéjszakára?
4/9 anonim válasza:
#3: Nem rettegünk, csak óvatosak és bizalmatlanok vagyunk.
5/9 anonim válasza:
Te, mi kell ahhoz, hogy elhúzz? Esküszöm, elintézem, hogy bemondják neked a hírekbe...
6/9 anonim válasza:
Tudósok... Ha komolyan is gondoljátok, akkor még azelőtt tegyétek pénzzé a saját ingatlanjaitokat, mielőtt még elértéktelenedik vagy szétbombázzák. Aztán lehet Ausztiában ingatlant venni az árából, hajrá.:D
7/9 anonim válasza:
Én is félek,attól hogy egyetlen éjszaka alatt elinflálódik a forint.de ezen a menekülés nem segít.
8/9 anonim válasza:
#7 Az nem, viszont a különféle befektetések igen.
9/9 veterán vas válasza:
Aki igazából menni akar, az nem halogat, nem kivár, hanem megteszi.
A "majd holnap" szemlélet követői, pedig mindig fognak találni valami magyarázatot a halogatásra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!