Januártól kötelező lesz szűrővizsgálatokra járni. A fidesznek elment az esze?
Az én seggemben nem fog más férfi turkálni, meg a heréket se tapogassa meg. Nem vagyok én meleg!
Nagyot csalódtam a kormányban.
Elvileg, aki nem engedelmeskedik, azt hatóságilag fogják bevinni szűrésre.
https://www.youtube.com/watch?v=KaC981FrxyM
12. A mammográfia, méhnyakszűrés is elég kellemetlen tud lenni és egészségügyi kockázata is van!
Amúgy ha a széklet mintátban vért találnak (ez származhat egy sima aranyérből is) akkor már tükrözésre küldenek!
14. Miért kéne rávenni az embereket a szűrővizsgálatokra?? Ezek nem fertőző betegségeket szűrnek, tehát neked nem lesz semmi bajod ha a többség nem jár szűrésre!
Mellesleg ezek a szűrések nem tesznek jót az egészségnek!
Plusz szerintem jogában áll minden embernek meghalni abban, amiben akar.
Most sem mindenki akarja, hogy kikezeljék a rákból, ilyenkor, simán dönthet úgy az ember, hogy nem jár szűrésre mert minek, ha rákos lesz (aminek lássuk be kevés az esélye) akkor inkább meghal.
15-ös Nem vagyok annak a híve, hogy kötelezővé tegyünk bármit is bárki számára. De azért valljuk be, hogy egy korai szakaszban elfogott daganatot sokkal könnyebb eltűntetni és az áttét kialakulásának a kockázata is alacsonyabb. Szakmailag a szűrővizsgálatok nagyon fontosak lenne.
Persze, nem szeretné mindenki, aki nem akar ne is menjen. De nem árt tisztában lenni a tényekkel mindenkinek, hogy mennyire fontos lenne a szűrés.
Az elmúlt időszakban rengeteget voltam az onkológián és senki sem mondta, hogy ő meg akar halni. Ellenben mindenki azt mondta, hogy miért nem ment el korán szűrésre.
Füstöm nincs arról, hogy miért is kellene nekem minél tovább élnem egy olyan társadalomban, amelyben csak addig ismernek meg a pénzeket szorgalmasan behajtók, szedegetők, amíg van mire lehúzni, - utána meg mehetsz a pokolba!
Azt sem értem, hogy az én esetleges halálomból miért csinálnak mások problémát maguknak.
Még szép, hogy küldenek ha vér van a székletedben.
Szerinted mégi mit kellene csinálniuk?
Megvárni, amíg a slag javarészét ki kell dobni és sztomazsákkal az oldaladon vegetálhatsz?
Amúgy azt pntosan látják, hogy aranyérből származó friss, vagy a béltraktus korábbi részéből származó részben emésztett vér van-e a székletben.
10
""2 napig csak hashajtót,""
Miért hazudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!