Januártól kötelező lesz szűrővizsgálatokra járni. A fidesznek elment az esze?
Az én seggemben nem fog más férfi turkálni, meg a heréket se tapogassa meg. Nem vagyok én meleg!
Nagyot csalódtam a kormányban.
Elvileg, aki nem engedelmeskedik, azt hatóságilag fogják bevinni szűrésre.
https://www.youtube.com/watch?v=KaC981FrxyM
A törvényben csak a lehetőség van benne, semmi olyan hogy kötelező lesz.
De amúgy erről még nem is döntöttek.
Plusz ha valóban kötelezővé teszik úgy is gyorsan megbukik akkora lesz az ellenállás.
A vastagbélrák szűrésnél senki nem turkál a seggedben.
Kapsz három kis dobozt, amibe három napon lkeresztül mintát kell rakni a kuládból, aztán a laborban megvizsgálják.
Ha komoly gyanú van rá hogy gáz van, akkor meg egy endoszkópot tolnak végig a csövön.
De ha ne adj isten úgy lenne, akkor azt is eltűrnéd, hogy valaki a farkára húzzon, csak meggyógyulj. Kicsit sem lennél sem szemérmes, sem önérzetes.
Viszont arra kíváncsi leszek, hogy milyen katonákat fognak alkalmazni orvosok és laboránsok helyett, mert a normál orvosi ellátásra sincs rendes személyzet és pénz, nem hogy szűrővizsgálatokra.
Igazából ha ezt bevezetik akkor saját magát lövi torkon a fidesz!
Nem hiszem, hogy ennyire hülyék lennének.
Bárcsak kötelező lenne!!!!!
Sok -sok embert meg lehetne menteni.
Már voltam vastagbél és gyomor tükrözésen is. Nem nagy valami. A vastagbél tükrözést "észre sem vettem" - előtte megkérdezik hogy akarsz-e kábítást - ha kérsz olyan mintha KB-félórára elaludnál és az egészből semmit sem veszel észre - nem is emlékszel rá.
Nálam például nagyobb méretű (8-10mm) polipokat vettek ki amelyek 2-3 év múlva rosszindulatú daganattá fejlődtek volna.
Érdemes elmenni egy szűrésre 5 évente - simán ki lehet bírni.
Ebbe belebukna a kormány.
Évtizedek óta a homoszexualítás ellen küzdenek a fideszben, erre kiderül hogy, Orbán Viktor meg a kormány akarja seggbekurni az embereket.
Én is voltam már vastagbéltükrözésen és egyáltalán nem kellemes,már eleve előtte nem ehetsz 2 napig csak hashajtót,a kábitás semmit nem ért,rendes altatásra meg nem hiszem hogy lenne pénz.
A kötelezővé tevés meg szerintem emberi jogokba ütközik.Mindenkinek jogában áll meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!