Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akadtak ki a szülők...

Miért akadtak ki a szülők azon, hogy nem lehet majd telefonozni az iskolában?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén engem meglepett, mennyien kiakadtak a tervezeten. Pedig ahova a gyerekem jár, ott régóta az a rendszer, hogy érkezéskor leadják, távozáskor átveszik. Ha valamelyik tanár kéri az órai munkához akkor arra az időre kiadják a telefonokat majd óra végén visszateszik. De más óbudai suliban is hasonlóak a szabályok.
2024. júl. 21. 10:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

20-as, rajtam működött. De piszok sokat kellett utána dolgoznom, hogy a többiben meg felzárkózzak, amit meg totál elszorít. Pl. hogy kiálljon az ember magáért, azt megöli teljesen és ezt nagyon át kell formálnia az embernek magában, hogy igenis helyes és nem bűn.

De ha ezt sokak nem teszik, akkor itt az eredménye, 2/3 többszörösen, mert senki nem mer lázadni...

2024. júl. 21. 18:37
 22/22 DK-s ***** válasza:
33%

#21-nek:

Engem se irigyelj. Gyakorlatilag szó szoros értelmében pszichopata vagyok, 18 és 30 éves korom között többet voltam sitten mint szabadlábon.

És az egy munkahelyen eltöltött rekord-időm EGY ÉV. Az már "világrekord" volt, két-három havonta cseréltem.

2024. júl. 21. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!