Miért akadtak ki a szülők azon, hogy nem lehet majd telefonozni az iskolában?

#15-nek:
Fejlesszük tovább az ötleted:
Nekem van olyan TOLLAM, ami rejtett kamera. A csíptetőt kell maga felé fordítani, akkor lát arra, amerre ő.

Én csodálkoztam a legjobban, amikor (lassan 1,5 éve tiktok nélkül élek) scrolltam a tiktokot és diákok közvetítettek az osztályteremből az órán. A tanár magyarázott, a csaj előtt a telefon, ő meg írta a fűzetébe, ez volt az élője.
Csodálkoztam, hogy ilyet is lehet. Mert én voltam kisdobos, és felháborító a mostani diákok szabadsága, ők már nem kapnak kokit pecsétgyűrűvel, sem körmöst.
Én szenvedtem, és felháborodva,csalódottan nézem, hogy a mai diákoknak milyen jó, s nyomorult életemet bearanyozza ez a hír, hogy elveszik tőlük a telefont. Ennyi jár nekem is, ennyi káröröm, egykori kék köpenyes kisdobosnak, akit a tanár pecsét gyűrűvel terrorizált, mert olvasógyakorlaton az volt a hibám, hogy a mondat végén, ahol a pont van, a hangsúlyt le kell vinni, másodikos voltam.

#18.
Ez a rendszer hibája, hogy tévesen alkalmazott olyan nevelési módot, amilyent. Ne magyarázza meg nekem senki, hogy a tekintélyelvű nevelés hatékony. Azért is ilyen nyomorult a nép, amilyen mert totál alárendeltek lettek és sosem állnak ki magukért. Ez is köszönheti az akkori, általatok csodált nevelésmódnak...

#19-nek:
A tekintély-elvű nevelés ostobaság, ennek én vagyok az egyik két lábon járó példája.
Felsorolni is hosszú lenne,hogy hányszor volt balhém a tanárokkal, már alsós koromtól kezdve. Anyám egyedül nevelt, nagyapám pedig arra tanított hogy álljak ki az igazamért.
Már negyedikes koromban sikerült elérnem, hogy a részeg tesitanár úgy összeverjen hogy a másik tesitanárnak kellett szó szerint kiütni, én pedig kórházban végeztem.
A tekintély-elvű nevelés az öntudatos, intelligens gyerekeket felbőszítí, ellen-reakcióra ingerli. Szintén negyedikes koromban például a magyar-tanárnő nyakon vágott, mert hintáztam, visszaült a tanári székbe, majd egy percen belül hintázni kezdett.
Következő órájára lombfűrésszel befűrészeltem a tanári szék két hátsó lábát. Amint hintázni próbált, hátrafelé kettéfejelte a krétatartó fát, majd eltűnt a tanári asztal mögött. 🤣
Teljesen kontraproduktív elv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!