Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akadtak ki a szülők...

Miért akadtak ki a szülők azon, hogy nem lehet majd telefonozni az iskolában?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén engem meglepett, mennyien kiakadtak a tervezeten. Pedig ahova a gyerekem jár, ott régóta az a rendszer, hogy érkezéskor leadják, távozáskor átveszik. Ha valamelyik tanár kéri az órai munkához akkor arra az időre kiadják a telefonokat majd óra végén visszateszik. De más óbudai suliban is hasonlóak a szabályok.
2024. júl. 21. 10:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
56%
Ahogy már előttem is írták, ez sajnos nem arról szól hogy a gyerekek figyelmét ne terelje el, ne történjen személyi jogsértés stb... (mert nyilván erre próbálják ráhúzni), hanem arról, hogy magukat istennek képzelő megalomán pszichopata fidesz párthű tanárok és intézményvezetők úgy terrorizálhassák zaklathassák a gyerekeket verbálisan, fizikálisan vagy akár szexuálisan hogy minél kisebb legyen az esély hogy erről videó vagy hangfelvétel készül bizonyítékként.
2024. júl. 21. 11:24
 12/22 A kérdező kommentje:
Egyes kommentek ismét megerősítettek abban, hogy miért a 2RK-ra szavazzak :D
2024. júl. 21. 11:57
 13/22 anonim ***** válasza:
94%
#12 Ok? Egèszègedre
2024. júl. 21. 11:58
 14/22 anonim ***** válasza:
69%
Mivel a telefon hajlamos bizonyítékokat készíteni, természetesen annak a lehetőségét ki kell zárni.
2024. júl. 21. 12:09
 15/22 anonim ***** válasza:
90%
Ezek szerint pl. testkamerat sem szabad a gyereknek hordania? Az vajon mennyiben vonna el a figyelmet, zavarna a tanulasban? Kb mint egy inggomb?
2024. júl. 21. 12:37
 16/22 DK-s ***** válasza:

#15-nek:

Fejlesszük tovább az ötleted:

Nekem van olyan TOLLAM, ami rejtett kamera. A csíptetőt kell maga felé fordítani, akkor lát arra, amerre ő.

2024. júl. 21. 12:57
 17/22 anonim ***** válasza:
Helyes választ a kettes adott.
2024. júl. 21. 15:04
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Én csodálkoztam a legjobban, amikor (lassan 1,5 éve tiktok nélkül élek) scrolltam a tiktokot és diákok közvetítettek az osztályteremből az órán. A tanár magyarázott, a csaj előtt a telefon, ő meg írta a fűzetébe, ez volt az élője.

Csodálkoztam, hogy ilyet is lehet. Mert én voltam kisdobos, és felháborító a mostani diákok szabadsága, ők már nem kapnak kokit pecsétgyűrűvel, sem körmöst.

Én szenvedtem, és felháborodva,csalódottan nézem, hogy a mai diákoknak milyen jó, s nyomorult életemet bearanyozza ez a hír, hogy elveszik tőlük a telefont. Ennyi jár nekem is, ennyi káröröm, egykori kék köpenyes kisdobosnak, akit a tanár pecsét gyűrűvel terrorizált, mert olvasógyakorlaton az volt a hibám, hogy a mondat végén, ahol a pont van, a hangsúlyt le kell vinni, másodikos voltam.

2024. júl. 21. 16:09
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

#18.

Ez a rendszer hibája, hogy tévesen alkalmazott olyan nevelési módot, amilyent. Ne magyarázza meg nekem senki, hogy a tekintélyelvű nevelés hatékony. Azért is ilyen nyomorult a nép, amilyen mert totál alárendeltek lettek és sosem állnak ki magukért. Ez is köszönheti az akkori, általatok csodált nevelésmódnak...

2024. júl. 21. 16:30
 20/22 DK-s ***** válasza:
81%

#19-nek:

A tekintély-elvű nevelés ostobaság, ennek én vagyok az egyik két lábon járó példája.

Felsorolni is hosszú lenne,hogy hányszor volt balhém a tanárokkal, már alsós koromtól kezdve. Anyám egyedül nevelt, nagyapám pedig arra tanított hogy álljak ki az igazamért.

Már negyedikes koromban sikerült elérnem, hogy a részeg tesitanár úgy összeverjen hogy a másik tesitanárnak kellett szó szerint kiütni, én pedig kórházban végeztem.

A tekintély-elvű nevelés az öntudatos, intelligens gyerekeket felbőszítí, ellen-reakcióra ingerli. Szintén negyedikes koromban például a magyar-tanárnő nyakon vágott, mert hintáztam, visszaült a tanári székbe, majd egy percen belül hintázni kezdett.

Következő órájára lombfűrésszel befűrészeltem a tanári szék két hátsó lábát. Amint hintázni próbált, hátrafelé kettéfejelte a krétatartó fát, majd eltűnt a tanári asztal mögött. 🤣

Teljesen kontraproduktív elv.

2024. júl. 21. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!