Mit csináljak ha hazaértem fáradtan, de nem szeretnék telefonozni, tv-t nézni de túl fáradt vagyok edzeni vagy tanulni?
Ti mit csináltok ilyenkor?
Ilyesmikre vagyok kíváncsi mint a Nintendo, könyvolvasás stb.
Adjatok légyszi tippeket mert úgy érzem ilyenkor nem tudom mit tegyek, viszont nem akarom agyatlanul az instagrammot lapozni, vagy tvt nézni. Valami okosabbat szeretnék csinálni(:
Én ilyenkor le szoktam feküdni aludni 0.5-2 órát, amennyi belefér az időmbe, utána kicsit békésebb állapotokban tudok nekikezdeni valaminek:D
Nem tudom, hogy mi érdekelhet, nekem ezek a hobbijaim, amiket lehet otthon csinálni:
Virágpréselés, festés, rajzolás (tradicionális és digitális), gyöngyfűzés, varrás, horgolás, kötés, matricázás, nyelvtanulás, tudományos könyv olvasása (nekem pl pszichológia, gyógynövények és az aggyal kapcsolatos könyvek), random mini-kutatás és esszéírás, kertészkedés, főzés
Ezek mind olyanok, amik tök sok ideig le tudnak foglalni és megnyugtatják az idegeim:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!