Mit gondoltok azokról a diákokról akik telefonoznak/alszanak órán?
Gimiben néha telefonoztam, de csak olyan tanárnál aki tudtam, hogy nem gyilkol le érte és nem érdekel a tárgy.
Egyetemen is telefonozok néha, ha épp elfáradtam a hosszú előadáson és unom már.
Aludni nem aludtam soha.
Szerintem mindenki mindig azt csinálja amit akar, engem nem zavar.
#2 mi az a BsC diploma, olyan nem létezik :D
5.
MÉ' ne létezne?
Én itt, a Gyakorin tudtam meg, hogy a hazai átlagkereset, tisztán, 500+.
Meg azt is, hogy rajzfilmek nézésével meg lehet tanulni japánul.
Ja, és anyám még szűz! >:)
Azt gondolom, hogy nem ezen múlik, hogy milyen lesz a tudás szintje,tanulni úgyis otthon fog inkább. Én órán általában előre dolgoztam, kiemeltem, kijegyzeteltem, amit kell, egyetemen is, nem feszülten a tanárra figyeltem.
Viszont ha jó a tanár, akkor úgyis csatlakozik a diák is az órához, szóval kvázi az ő szegénységi bizonyítványa, ha nem tud érdekesen, aktívan tanítani szerintem.
Ha nem kötelező az óra, akkor elég tajparasztnak tartom. Ennél már csak az gusztustalanabb, mikor végigpofázzák.
Ha kötelező az óra, akkor meg nem értem a problémát. Mindenki magának tanul, érdeklődést kierőszakolni pedig nem lehet.
Persze, a középiskola más, mert ott a tanár a szülőnek tesz szolgálatot a gyereke taníttatása, neveltetése és biztonságos helyen vigyázása céljából (amíg a gyerek nem nagykorú). De mikor az ember a saját felelősségére tanul a felsőoktatásban, uram bocsá meg is kell valamikor keresnie azt a pénzt, amiből kifizeti a képzést, ezek a faszagyúak meg szabotálják ebben azzal, hogy berendelik órára, hogy diasort olvassanak fel neki meg táblát másoltassanak vele, na attól nekem is felmegy a vérnyomásom.
Aludtam már én is órán emiatt, sőt, dolgoztam, mobiloztam és rajzoltam is. Mindent, ami nem zavarta a többeket. Ki nem szarja le, hogy a tanárt mi zavarja? Őt sem érdekli, hogy engem zavar, amiért 8 óra helyett aznap kettőt tudok dolgozni annyival kevesebb pénzért, mert odabasz egy katalógusos előadáat a nap közepére. Tartsa az órát azoknak, akikkel fel tudja venni a szemkontaktust. Amíg az én pénzemből köteleznek arra, hogy járjak be, különben részt sem vehetek a tényleges tudásomat felmérő számonkérésen, addig az a minimum, hogy kurvára azt csinálok ott, amit akarok. Én sosem tudtam órán felkészülni, mindig otthon, önállóan tanultam. Aki nem bírja ezt elfogadni, annak nem szabadna tanítania sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!