Miért ez a plusz 50 Ft a betétdíj miatt?
Figyelt kérdés
Emiatt ha veszek pár zsugor vizet kB 2-3 ezer forinttal is többet fizetek utána gyűjtsem tároljam..
Miert nem a termék árából vonták le? Eddig is ki volt fizetve a palack mégsem kellett extra sarcot fizetni rá....
júl. 19. 10:18
11/21 anonim válasza:
Politikai f***szverés. A 90-es években már volt erre próbálkozás, nagyon durván megbukott.
12/21 anonim válasza:
"Akkor is motiválna hogy visszavigyem ha olcsóbb lenne a termék. "
Mégis mi alapján?
13/21 anonim válasza:
Azért mert az üdítő ital árában nem elég megfizetni a termék árát az úgy nevezett chips adót, a +27%-os áfát szükség volt még plusz adóra is. Mit gondolsz a stadionok ingyen vannak és a megafot ki fizeti ki? Ezek fontos állami kiadások muszáj ezzel is hozzájárulnod.
14/21 anonim válasza:
Üres a kassza, a csüngőhasú Mussolini-klón maffiabandájának (MOHU) kell a steksz.
17/21 anonim válasza:
"Igyál csapvizet" ez az új szlogen? Én le vagyok maradva: nem a kifli legkisebb a pofátok nagyobb rákosasi szlogennél.
18/21 anonim válasza:
én sem örülök neki, gondolom a műanyag szemét kérdést akarják valahogy foltozni, nyilván nem fogok hetente kidobni 5 eur-t, úgy hogy 100 ft van egy átlag palackon, visszaviszem.
üdv Dublinból
20/21 anonim válasza:
Időpocsékolásra kényszerítés. A PET-palackokat ugyanis nagyon jól hasznosítja a textilipar. Párnatöltelék és poláranyag lesz belőle. Nekem meg nem kell időt pazarolnom a palackokkal való túlzott foglalatosságra.
Tessék, így lesz párnika belőle:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!