Mennyi az esélye, hogy a Putyinista-Trumpista fideszes “elemzők” a globalista elit / a háttérhatalom / a magánpénzhatalom / Soros / a 3000 éves világerő nyakába akarják majd varrni a 20 éves amerikai fiatal Trump elleni gyilkossági kísérletét?
Szánalmas és irreleváns minden párhuzamod, minden magyarázkodásod, de legfőképpen az elvakult szemléleted és a stílusod.
Nem vagy vitapartner számomra, éppen ezért ne is zaklass a további hozzászólásaiddal;)
37-es voltam
#38, #39
Nem a mondatai igazságtartalmáról vitatkozunk. Pontosan erről a jelenségről beszéltem fentebb. Nem tudjátok az egymástól függetlenül is létező elemeket külön kezelni, összemostok dolgokat, majd kialakul egy katyvasz, amit tényfüzérként lóbáltok.
Biztos hogy az én párhuzamjaim szánalmasak, vagy inkább Te vagy értetlen? Fekete-fehérben látod számodra csak okos és ostoba létezik és semmi a kettő között. Ez az ami szánalmas...
Jah, azt elhiszem hogy neü teszik, h valaki a budiba vág, az mindjárt "zaklatás" mi?😁
Kérdező, a szeged.hu-s linked kutyaszart sem ér! Mindenki tudja, hogy a NATO körbevette az oroszokat a rakétabázisaival, éveken át kérte Putin h tartsák be az ígéretüket, miszerint a Nato nem terjeszkedik Keletre, mindhiába. A donbaszi mészárlás csak a pont volt az i-re.
Elég gáz különben hogy a hamasz-izrael konfliktussal próbálod ezt párhuzamba állítani, de ebbe már ne is menjünk bele.
Költözz Oroszországba. Ott van csak igazi és szabad véleménynyilvánítás, ott egyáltalán nincsenek putyinisták, ott nincs sem rasszizmus, sem antiszemitizmus, sem homofóbia, sem cenzúra, sem új-kommunizmus, az nem egy elnyomó, hanem demokratikus rendszer stb.
Ehhez a mondathoz elég volt csupán lecserélni a "Nyugat" szót "Oroszországra"... LOL
Látod, itt kezdődik az értékítéleted teljes megborulása, hogy már csak egy egyszerű összehasonlítás is cáfolja az általad leírtakat... :D
15, 33, 42:
Ja hogy ha bemutatom, hogy az a Spöttle által tett állítás, amire a Spöttle Putyinpàrtiságának hiányára vonatkozó véleményedet alapozod (ti. h az ukránok 14 ezer orosz kisebbséget mészároltak le Ukrajnában) hamis, akkor inkább már nem is érdekes a mondatai valóságtartalma, mi? 😅
Értem én, hogy iszkolni akarsz a vesztes csatamezőről, de muszaj ezt ilyen komikus módon tenned? :)
7:51:
Két súlyos tévedésed is van pàr soron belül:
1. a szólás szabadsága nem jelent mentességet az alól, hogy a véleményed alapján a többi ember kategorizáljon téged. Ha egy elemző szájából minden alkalommal Putyin nyugat-kritikáit és a Kreml szófordulatait hallod vissza, továbbá zero kritikát és maximális megértést Putyin lépései kapcsán, akkor vállalni kell azt a következményt, hogy téged joggal Putyinistának fognak tartani.
2:
A tények tudománytalan - hit alapú - relativizálása az mai újpopulisták egyik kedvenc módszere Putyintól Trumpig, de ettől még a tények tetszőleges meghamisítása vagy tagadása nem fog a vélemény-nyilvánítás szabadságának körébe tartozni, legalábbis a nyugati jogfelfogás szerint.
(ma 14:25)
Nem az oroszok próbálják előírni az egész világnak, hogy hogyan kéne élniük. Nem ők akarják bevezetni a gender-baromságot, nem ők akarják versenyeztetni a biológiai férfiakat nőkkel és nem ők teszik tönkre az országuk gazdaságát idióta elméletekre hivatkozva. Ez mind-mind a nyugat szennye. Ettől még nem lesz Putin sem szent, de ugyan hadd legyen már egy véleményem bazdmeg.- Ezen gondolkodj el, meg azon is hogy nem én írtam ki ide egy provokációt kérdésbe burkolva!
Nem tudom ennél érthetőbben elmondani, utoljára szólok hozzá a baromságaidhoz. Nem arról vitatkozom, hogy igaz-e, amit mond Spöttle. Nem az igazságtartalma a kérdés. Arról beszélek, hogy ha egy valós vagy valótlan okra hivatkozva azt mondja valaki, hogy az oroszoknak szurkol, az nem egyenlő az Putyin-pártisággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!