Az hogyan van, hogy Európai Egyesült Államok létrehozásának szándéka eddig mocskos szemét összeesküvés elmélet volt a globalisták szerint, most meg már kész tény?
Globalista vagyok, hiszek a globalizmusban, ha nem létezne globalizmus, úgy most nem biztos, hogy lenne billentyűzetem, hozzá számitógépem és internetem, amivel egyáltalán megirhatnám ezt a kommentet. És globalistaként én hiszek abban, hogy USE létrehozása -United States of Europe- nem egy ördögi gondolat lenne, hanem egy jövőbemutató.
A nagy nemzetállami megoldások, nem működnek és nem tudnak, már ma sem megoldást kinálni, már a jelen problémáira sem.
Lehet de ezt nem a nemzet kulturális lepusztításával kellene elérni.
És pláne nem úgy, hogy a létrehozandó USE az USA alárendelt vazalusa legyen.
A jelenlegi felállás az, az elhúzott ukrán háború árnyékában ezt kikényszerítsék. Holott erre önmagában a háború miatt semmi szükség.
A nemzet kultúrális leputsztulását a magyar kormány, folyamatosan teszi.
Nincs már ma sem jelene a magyar kultúrának, elég megnézni a Petőfi filmet, vagy a csudás előadást a Nyulak szigetén.
Hát persze...
Hát persze helyett, nyugodtan meg is cáfolhatnál.
Várom a kortárs műveket, az Elqrtq, Ákos, Tóth Gabi és Győzike nem ér.
Nem óhajtok vitát nyitni a te privát ízlésedről. Elkezdeni Győzikézni... Nem ez a téma!
Elég világosan leírtam miről van szó.
De, ez a téma. A mi van ma kellene, hogy legyen a téma.
Ma zavarja el a kormány és az ország a művészeket az országból. A művészetet, a kultúrát nem tudod magadévá tenni, mert a kultúra kritikus.
De mivel ma a társadalom, egy gramm kritikát sem bir elviselni, igy, ezen művészeknek semmiféle keresnivalója sincs Magyarországon. Ezért, KELL arról beszélni, hogy mi van MA.
Ma nincs semmi.
8#
Van viszont LMBTQXYZ..felvonulás..undorító!
Két út van:
- Vagy erős és egységes lesz Európa, ezzel fel tudja majd venni a versenyt a USA-India-Kína tömbökkel,
- vagy megmaradnak a kis nemzetállamok és akkor úgy ugrálunk ahogy Kína fütyül.
Ebből lehet választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!