Mennyi az esélye, hogy a Putyinista-Trumpista fideszes “elemzők” a globalista elit / a háttérhatalom / a magánpénzhatalom / Soros / a 3000 éves világerő nyakába akarják majd varrni a 20 éves amerikai fiatal Trump elleni gyilkossági kísérletét?
15:
A felsorolt emberek mindegyikét láttam/hallgattam annyit, hogy saját tapasztalat alapján soroljam be őket oda, ahova.
Spöttle kifejezetten be is vallotta, hogy a Putyini Oroszországot támogatja ebben a háborúban:
“én nem rejtem véka alá a nézeteimet, én ebben a háborúban maximálisan Oroszországot támogatom.”
https://www.youtube.com/watch?v=OUnSdESISCQ&t=534s&ab_channe..
Nógrádi nem Putyinpárti? 😀 Nyilván azért készít vele interjút a Ria Novosztyi, amiben Putyint mentegeti és a nyugatra neheztel, mert nem Putyinpárti, mi?:)
Magyar Péter nem próbálja magát szakértőnek álcázni, ő egy külpolitikában (is) tájékozatlan ember, aki láthatóan fideszes paneleket hozott magával ebben az ügyben is. Mentségére szóljon, hogy miután Rácz András felhívta a figyelmét pár tárgyi tévedésére a Klub-rádiós interjúja után, kész volt korrigálni az álláspontját.
15:
Várom válaszod; hogy az általam posztolt video fényében, melyen Spöttle megvallja oroszpártiságát, tartod-e, hogy Spöttle nem putyinpárti. Ne hagyd itt félbe, beszéljük meg ezeket az embereket, mutassuk be bizonyitékainkat.
19:
Na látod, milyen felszabaditó érzés beismerni a valós szimpátiádat és nem “békepártiságnak” és hasonlóknak hazudni azt. Sajnos a 15-ös válaszoló elvtársad még a tagadás állapotában van.
Ami a Putyinizmust illeti, én el tudom fogadni a létét, de mint a nyugat ellen irányuló imperialista ideológia, nem kellene a Putyinistáknak csodálkozni azon, ha a nyugat védekező reakciókat foganatosit ellene. Persze a kérdésben említett “elemzők” zöme nagyon jól tudja, hogy a nyugat reakciói indokoltak, de mégis azért dolgoznak, hogy ezt a nem túl erős immunrendszert elaltassák, kikapcsolják, hogy az “értelmes, józan és erős” Putyin akarata minél inkább érvényesülhessen a világban, így régiónkban is. Az lenne csak a jó világ, igaz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!