Szerintetek a Tisza párt összefoghat a Fidesszel?

Értem ne küzdjenek laposföldesek köszönöm. Olyan szintű agyatlan konteókat töltők, hogy az egyszerűen merénylet a józan ész ellen.
Azt kéne megértened, hogy Magyar Péter 1,3 millió szavazójának 99%-a nem Istenként kezeli. Nem Orbán, nem Gyurcsány és ennyi pont elég elsőkörben. Ez mondjuk tény, hogy rátok is igaz csak értelmi színvonalban azt toljátok amit a kétfarkúak, csak ők viccből mondanak éktelen baromságokat ti meg halálosan komolyan.
Minden forintomat feltenném rá, hogy ha felmérnénk melyik pártnak hány %-a szerint szórnak a repülők chemtrailt, mérgez ék 5G--vel, vagy éppen lapos-e a Föld... Toronymagasan az MHM-ben hinnének ezekben legtöbben.

By the way milyen Fidesz média? Nem azért ríttok folyamatosan, hogy a Facebook tiltás miatt szerepeltetek ilyen sz.rul? A Facebbok hol Fidesz média?
Vagy mi a Fidesz média? Telex? Partizán? Merthogy itt futott fel MP...

"VP44 "
Ok. :XD
Neked csak annyit kellene felfognod, hogy a Mi Hazánk Mozgalom NEM "Laposföldes", "Konteós" birka nép...
Kb. MINDENT elhiszel, amit a Fidesz által pénzelt propaganda nyom a Mi Hazánk-ról. :( Szerencsére, az időt még nem tudják megállítani, és az a tömeg, amelyik anno "beijesztette" a Fideszt a "JOBBIK"-ra szavazva, majd felébred. :)
Az a különbség, hogy az MHM hajlandó együttműködni másokkal, ha azok javaslatai Magyarország érdekeit képviselik. Más meg nem... Ezt majd, azért mentsd el magadnak, hogy vissza tudj rá gondolni. Mi megyünk előre! :) ( Nem úgy, mint a Fidesz.)

Előre? 11%-ról 6% nálatok az előre? :). Ne haragudj konkrétan van olyan képviselőtök aki facebookon a chemtrailról nyavajgott (Csott Károly), Novák Előd konkrétan egyik beszédében olyan csoportokat nevezett meg, mint akik a mi hazánkkal együttműködve a magyar népért tesznek, mint Bertalan Attila féle rendszrváltók (le se írom mennyi hülyeségben hisznek, mert kiégne tőle a Facebook, pl azt terjesztette, hogy mo 1%-a egy helyen összegyűlik akkor az ENSZ drónokat küld ki és majd az ENSZ-ből buktatják meg rendszert), vagy az Orvosok a tisztánlátásért (akik lazán betolják, hogy nanorobotokat fecskendeztek belém az oltással).
Szóvbal nem, nem a Fidesz propagandának hiszek, amit igazából nem is látok, mivel facebook-on minden oldalukat tiltottam tévét meg nem is nézek, akármennyire is kényelmes neked ezt hinni :)
Hanem látom a Mi Hazánkosok tevékenységét, Novák Elődöt, a helyi polgármester jelöltet, az oltásos cikkek alatti mi hazánkos tobzódást, titeket látlak, nem egy kéept rólatok.
Ez mellé persze még rasszisták, antiszemiták, homofóbok is vagytok ami szintén nem segít a megítélésetekben, de mivel ez egy átlag Fideszesre is elomdható, ezt minkább magyar alapvonásnak írom be.
Szóval kössz nem mentem le magamnak, mert valahogy mindig minden konteós érvelésnek ez a vége, hogy majd meglátom ;)

"VP44 "
Szuper. Akkor ezt meg is beszéltük. :)
Azért mondanék egy "konteo"-t, ha már ezzel vagyok bélyegezve: Ha Orbán Viktor most a saját "partizánakciója" alatt összehozza az Orosz-Ukrán békét, akkor mindannyian cseszhetjük. :( Nekünk arra nincs pénzünk, hogy ide-oda repkejünk, jótékonykodjunk külföldön ( Itthon is saját autóval, saját költségre megyünk segíteni... Magyar Péternek honnan van?
De, minek is kérdezem... Rosszabb, mint egy "LaposFöld" hívő.

Honnan van pénze elautózni a 400 kilóméterrel arrébb fekvő Kijevbe? Erre tényleg érdemben válaszolnom kéne?
Sok mindenért a kormány a felelős, de egy bizonyos szinten azért te is felelős vagy a saját nyomorodért.
Pl 8 éve vállalkozom, tavaly építettem meg az irodámat, addig otthonról dolgoztam (mint mérnök).
A két srác aki jött hozzám vakolni 2 nap alatt kivakolta a 13 m²es irodát és elkértek második nap végén 150 ezret és ők voltak a legolcsóbbak és egy hónappal a megkeresés után kaptam időpontot...
Nah ebből a 150-ből ez a két munkás kényelmesen oda-vissza autópályamatricával, ottalvással, étteremben kajálással megjárná Kijevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!