Szerintetek a Tisza párt összefoghat a Fidesszel?

A Tisza előtt nem is volt valódi, komolyan vehető ellenzék.
Basszus, gondolokozz már. Vityának pont hogy tökéletes volt a Tisza előtti helyzet, neki az az érdeke, hogy Gyurcsány legyen a legerősebb ellenzéki erő, mert mindaddig neki biztosított a kétharmados hatalma. Miért piszkálná ezt meg?

Egy látszatellenzéket cserélt Orbán, egy másik ugyanolyan 2/3-ot biztosító, de legalább jobboldali ellenzékre.
A lényeg, hogy ezek ne blokkolják az Eu-s pénzeket!

A TISZA párt hamarosan oda kerül, ahonnan indult...a feledésbe.
Most a "Szekta hívők" erre kiakadnak, de attól még igaz. Manipulált tömeg, akik másokra a "birka" jelzőt aggatják, pedig ők azok...:(
jelenleg 1 ellenzék van Magyarországon, amelyik tesz is valamit: Az MHM. Magyar Péter meg simán összeállna Orbánnal, amilyen sunyi. Pont egymásnak valók.

Orbán akkor mondaná csak igazán, hogy
Anyám! Én nem ilyen lovat akartam!

#5 naci part egy jelentéktelen part, nem akarja senki sem hatalomra juttatni őket, max a rasszista fajgyulolo emberek. Azok velemenye meg nem érdekel senkit sem.
Hajrá Magyarország, éljen Izrael!

"ma 12:39"
Nem vagyunk rasszisták. Magyarország érdekeit nézzük, és hülyék sem vagyunk. Tudjuk, hogy a mai magyarok sok-sok nép keveredéséből élnek itt. Az Ország, és az itt élő nép sorsa az első nekünk! Hihetetlen ugye? Mert más pártok ezt leszarják. Csak egy réteget céloznak meg. Nekünk mindenki számít, aki magyar!

#5 lényeg hogy az alusapkád mindig legyen rajtad. Rettegjetek a kondenz csíkoktól, kártyás fizetéstől, a szűrővizsgálatoktól, az oltásoktól meg már nem kell, mert úgyis mind meghaltunk már akik felvették 3 éve.
Rühellem a Fideszt, rühellem Gyurcsányt, de a vállalkozásom elég jól fut azért (csak piaci alapon soha semmilyen közbeszerzést nem nyertem)... Szóval még a mostani tetű banda ellenére is nekem azért nem egy rossz hely mo. De ha a Mi Hazánk nyerne egyszer, másnap minden ingatlanokra és ingósságomra eladó tábla kerülne és menekülnék a családommal a hanyatló nyugatra.

" VP44 "
Érted küzdünk pedig... Nem tűnik fel, hogy a FIDESZ leginkább a Mi Hazánk-tól fosik? Hihetetlen ez a nép... A NER-es Magyar Pétert istenként tisztelik, mert engedi a Fidesz média. A Világon nincs még egy ilyen idióta, manipulálható nép...
Ezt most jegyezzétek fel, mert 2026 Tavaszán valahogy össze fog érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!