Magyar Péter melyik propagandistáról ír az új posztjában, aki kiposztolt egy olyan képet róla, amit sehol nem osztott meg?
Így fogalmaz: "Közben hetek óta azzal fenyegetnek, hogy kompromittáló fényképeket hoznak nyilvánosságra, nem csak rólam, hanem a volt barátnőmről. Többek között olyan - egyébként vállalható - régi fotókat, amiket én soha senkinek nem küldtem el és ráadásul már hónapokkal ezelőtt töröltem a telefonomról. Ebből egyértelműen következik, hogy a titkosszolgálat segítségével korábban is feltörték a telefonomat és mindenféle bírói engedély nélkül arról adatokat tulajdonítottak el. Tegnap már az egyik, orosz propagandát népszerűsítő Rogán troll nyilvánosságra is hozott egy ilyen fotót (ami egyébként egy konditeremben készült). És hogy mi lehet a következő lépés? Újabb, valódi és hamis (mesterséges intelligenciával módosított) képekkel próbálnak majd lejáratni, sőt, ha igazán profik, akkor úgynevezett ‘deep fake’ videókat fognak kreálni rólam."
Kire céloz?
Szegény Péterre rendesen ráállt a narancsos ÁVH.
Annyit hazudnak róla, már azt sem hinném el a fidesznek ami esetleg igaz...
És az ATV-is hazudott.
És még a Index is a HVG (stb Is) hazudott. A Youtube is hazug videókat szerkeszt.
És mindenki hazudott aki azt mondta hogy nem megy az EP-be
És az ötkeben sem járt .
STB...STB...STB...STB...
Csak az ártatlan Petike mond igazat!!!!
Telefont sem lopott. STB...
Szegény Petike mindig bántsák ezt az ártatlan báránykát.
"Telefont sem lopott."
Valóban nem. Azt rabolta, a magyar törvények szerint.
Akik még mindig az ötkertes szotirin vergödnek:
Miért baj az, ha egy ember megvédi magát, és a körülötte lévö fiatalokat, ha megtámadják? A pedofilsimogató fidesz hozzáállása szimpatikusabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!