Fideszesek! Én '26-ban fogok szavazni először. Mondjátok már el, miért szavazzak a Fideszre? Normális érveket.
Én nem vagyok Fideszes, sőt lehet, a Mi Hazánkra szavazok.
Magyar Petike azért felejtős, mert egy olyan ember játssza már el a Rendszerváltót / Messiást, aki már 2009-től Fideszes pénzből élősködött.
A többi meg teljesen komolytalan, sőt bohóc jelölt.
Ezer és ezer ilyen kérdés volt már, hogy ki miért szavaz a fideszre. Ha ismered az oldalt, akkor te is láttad ezeket. Olvasgasd el, kinek mi a véleménye, előnyök-hátrányok, és dönts.
Ha most szavazol először, akkor fiatal lehetsz, tehát pl a családi kedvezmények neked nem sokat fognak jelenteni.
#3: Köszönöm szépen, kérlek, ezután a válasz után a saját jelentőségedet is fontold meg még egyszer.
#4: Én most nem értek valamit. Akkor az M1, meg az Origo/Magyar Nemzet stb. azok ellenzéki sajtóorgánumok? Nekik alapvető eszközük a gyűlöletkeltés. Én azt hittem, azok fideszesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!