Olyan csalódott vagyok az országban mint még soha. Kérlek fideszesek, mondjátok el miért lesz jó nekem a következő 4 év?
30 alatti nő vagyok. Szülni pl. így már biztosan nem fogok egy ilyen országban. milyen reményekkel nézzek a jövőbe?
Aki fideszes és szerinte jó lesz így sorolja már fel fel légyszi hogy miért? Miért jó ha nincs demokrácia vagy hogy könnyen meghalok egy kórházban? Nem akarok külföldre menni, de nehezen képzelem el itt a jövőm ebben a NER-es gennyben és érzem hogy iszonyat depressziós leszek
#2 a bérek hiába emelkedtek, ha az árak mégjobban.
Felénk nem hogy házfelújítás, nyaralás, autócsere, jólét van, de a saját ingatlan is elérhetetlen álom
2
a tanárok lájkolják a válaszod!
Így van! A 2-es jól mondja. Amíg 10 éve kb. 130.000-et kerestem, most majdnem 500-at. Akkoriban meg kellett gondolnom, hogy mire költhetek. Mostanra lett új autóm, saját lakásom, stb. Családdal minden hónapban el tudunk menni egy hétvégét valahova (wellness vagy ilyesmi).
Nekünk sokkal jobb, mint anno és remélem is, hogy ez a tendencia folytatódni fog.
8as
Ezt te megtudtad venni, ma egy fiatal nem. Mivel annyit emelkedtek az árak.
Egy példa családomon belül. Tesóm 6 éve 6mFt ért vett házat, keresett 220eFt-ot, ma a ház felértékelve 18mFt, a fizetése 300eFt. Tehát 3x annyi a ház értéke, felujítva nem volt a fizetése viszont nem 660eFt.
Én nem verem adósságba magam itthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!