Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Olyan csalódott vagyok az...

Olyan csalódott vagyok az országban mint még soha. Kérlek fideszesek, mondjátok el miért lesz jó nekem a következő 4 év?

Figyelt kérdés

30 alatti nő vagyok. Szülni pl. így már biztosan nem fogok egy ilyen országban. milyen reményekkel nézzek a jövőbe?

Aki fideszes és szerinte jó lesz így sorolja már fel fel légyszi hogy miért? Miért jó ha nincs demokrácia vagy hogy könnyen meghalok egy kórházban? Nem akarok külföldre menni, de nehezen képzelem el itt a jövőm ebben a NER-es gennyben és érzem hogy iszonyat depressziós leszek

2022. ápr. 4. 08:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%
Menni kell külföldre, ha nincs más opció.
2022. ápr. 4. 08:30
 12/22 Dzsonszi ***** válasza:
64%
#10 Csakhogy ezzel hiába ekézed a Fideszt, mert az egész világon nőttek az ingatlanok árai. Ez mindenhol probléma, nem csak itthon és az ellenzéked még ennyit se tudott volna tenni ellene
2022. ápr. 4. 08:46
 13/22 anonim ***** válasza:
68%
Igazad van, kérdező, ha az ellenzék bezárja a kórházakat, akkor nehezebben haltál volna meg egy kórházban.🤦
2022. ápr. 4. 09:20
 14/22 anonim ***** válasza:
72%

Akkor mondom a sajat peldamat, apolokent 2015-ben vegeztem es kezdtem el dolgozni, akkoriban atlagban 140 ezer ft-t kerestem, de az en lakohelyemen egy panel kb 4-7 millioba kerult. 2020-ban 300-350 ezer korul kerestem, de egy panel mar 20-25 millioba kerult. Alberletben laktam. Szoval hiaba emelkedtek a berek, szamomra ugyanugy elerhetetlenek maradt a sajat ingatlan, mert sajnos csaladi segitsegre nem szamithattam, 20-30% onerot meg mire osszekapartam, mar nott is 20%-al az ingatlanok ara. Tehat igen, a fizetesem megketszerezodott - az ingatlanarak pedig 3-4x annyiba kerulnek, mint elotte…

Akkor dontottem ugy, h eleg volt ebbol, es lepek nyugatra.

Azota megtapasztaltam milyen a vakaciopenz, a 13.havi fizetes, illetve tervezunk itt ingatlant venni, mert sokkal jobbak a hitelfeltetelek, de egyebkent alberletben is siman meg tudsz elni, mert itt jol mukodik ez a rendszer is.

2022. ápr. 4. 09:38
 15/22 anonim ***** válasza:
74%

Hasonlóan elkeseredett vagyok, szintén egy 30 alatti nő.

Két dolgot tehetsz, vagy kizárod a politikát és próbálsz nem arra koncentrálni, hogy mi megy az országban, hanem a saját életedre fókuszálsz. Tudom, nehéz elkerülni, hiszen ha kórházba kell menni akkor muszáj szembesülni vele, és az egyre emelkedő árakat se lehet elkerülni, de legalább a mocskolódó politikát valamennyire ki tudod zárni.

A másik lehetőség a külföldre költözés. Nem írtad miért nem akarsz költözni, de ha a nyelv miatt nem mersz menni, akkor azt javaslom hogy kezdd el még most tanulni az angolt, németet, vagy annak az országnak a nyelvét ahol el tudnád képzelni a jövődet. Ha közben mégis úgy érzed, hogy tudnál maradni ebben az országban, akkor se volt felesleges a nyelvtanulásba fektetett idő, úgyhogy ezzel csak jól járhatsz.:)

2022. ápr. 8. 07:17
 16/22 anonim ***** válasza:
46%
Azért, mert nem fognak beáramolni az illegális bevándorlók, mert nemzeti szellem fog uralkodni az országban, nem a liberalizmus, ami Egyesült Európát akar, nem saját országokat, mert nem fogunk mindenben "lefeküdni" Brüsszelnek, akik a fő okozói Európa jövőbeli elvesztésének a migránsok miatt, mert OV kivételesen nagy formátumú, ritka okos ember, politikus, mert a cigányságot igyekszik majd felzárkóztatni. (Ha emlékszel, Gy-nak az volt az első dolga, amikor hatalomra került, hogy megszüntette azt, hogy csak azok kaphattak családtámogatást, akik iskolába járatták a gyerekeiket.Így 8 évig felnőtt egy olyan nemzedék a cigányságnál, akik ha akarták, járatták iskolába a gyereket, ha akarták, nem, mégis megkapták a pénzbeli támogatást, ezért voltam a legmérgesebb, meg azért, mert bezártak mindent a kis falvakban, iskolákat, postákat), összességében az ország előbbre fog jutni, és ezt kell nézni, nem az egyes emberek pénzbeli állapotát. Én nem hiszek abban a nagy korrupcióban, amiről az ellenzék papol. Neked is jobb lesz, csak legyél a szívedben magyar érzésű!
2022. ápr. 9. 15:08
 17/22 anonim ***** válasza:
36%
Miért beszél itt mindenki a pénzről? A magyar érzésűek szavaztak a fideszre, nem akarják a volt kommunistákat, akik csak gyűlölködni tudtak, visszahozni.
2022. ápr. 9. 15:12
 18/22 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 10. 11:01
 19/22 anonim ***** válasza:
16-os vagyok: és kihagytam, hogy nem lesz érzékenyítés a gyerekeknek az iskolákban. Én szívem szerint azt szeretném, ha ezek a felvonulások is megszűnnének, de Tarlós sem szüntette be,sajnos.
2022. ápr. 10. 11:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Elsősorban az ország helyzetét kell nézni, és csak utána a sajátunkat. Ha az országnak jól megy, akkor egy idő után (nem pár hónap után, hanem 4-5 év után) az egyes embernek is jobban fog menni. Csak hát ehhez nemzeti érzés kell.Amit a mostani tanárok nemigen plántálnak bele a gyerekekbe, otthonról meg nagyon kevés hozza magával.
2022. ápr. 10. 11:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!