Vitézy szavazói! Ti mit gondoltok arról, hogy Vitézy nem fogadja el a vereséget?
Őszintén megmondom, ha Karácsony csinálná ezt, azt is nagyon gáznak tartananám. (nem vagyok elfogult azokkal szemben, akikre szavaztam) Vitézy másodjára is veszített, azt mondta, hogy el fogja ismerni Karácsony győzelmét, de nem így lett. Én megértem, hogy nem szimpi sokaknak Karácsony, de amit Vitézy művel jelenleg, az szerintem nagyon kellemetlen. Nekem nem volt vele semmi bajom addig, amíg nem kezdett el emiatt "vergődni".
Így is nagyon sok szavazat lett érvényes Vitézy javára (arról is lehetne vitatkozni, hogy jogosan vagy nem), konkrétan azért számolnak újra ennyiszer, hátha megnyeri...
Titeket ez egyáltalán nem zavar?
#30: "Ez alapján, ha végül Vitézy nyer, AZ IS megtámadható lesz, mert sok felháborító dolog történt Vitézy kapcsán is."
Így van, meg lehet próbálni ezt is. Nekem egy szavam nem lenne ellene. Nem csinálok ebből személyes kérdést és nem kezdek el indulatos lenni tőle. Ha van ilyen lehetőség, miért ne élne vele, nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!