Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vitézy szavazói! Ti mit...

Vitézy szavazói! Ti mit gondoltok arról, hogy Vitézy nem fogadja el a vereséget?

Figyelt kérdés

Őszintén megmondom, ha Karácsony csinálná ezt, azt is nagyon gáznak tartananám. (nem vagyok elfogult azokkal szemben, akikre szavaztam) Vitézy másodjára is veszített, azt mondta, hogy el fogja ismerni Karácsony győzelmét, de nem így lett. Én megértem, hogy nem szimpi sokaknak Karácsony, de amit Vitézy művel jelenleg, az szerintem nagyon kellemetlen. Nekem nem volt vele semmi bajom addig, amíg nem kezdett el emiatt "vergődni".

Így is nagyon sok szavazat lett érvényes Vitézy javára (arról is lehetne vitatkozni, hogy jogosan vagy nem), konkrétan azért számolnak újra ennyiszer, hátha megnyeri...

Titeket ez egyáltalán nem zavar?

júl. 10. 09:34
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

#30: "Ez alapján, ha végül Vitézy nyer, AZ IS megtámadható lesz, mert sok felháborító dolog történt Vitézy kapcsán is."

Így van, meg lehet próbálni ezt is. Nekem egy szavam nem lenne ellene. Nem csinálok ebből személyes kérdést és nem kezdek el indulatos lenni tőle. Ha van ilyen lehetőség, miért ne élne vele, nem értem.

júl. 10. 14:28
 32/33 A kérdező kommentje:
31-es pont azért, mert egymást támadhatjáktöbbször is, felnőtt emberek vagyunk, az normális szerinted, hogy egy hónappal a választás után még mindig nincsen következő főpolgármester csakmert mindig valamit újra kell számolni?
júl. 10. 15:17
 33/33 anonim ***** válasza:
#32: Tekintettel, hogy októbertől fog hivatalba lépni bárki is legyen az, én nem látom akkora problémának. Hogy most, vagy két hét múlva tudom meg, nekem tök mindegy. Ja és egyébként nekem Karácsony ugyanúgy megfelelő, szóval nem azért mondom, mert Vitézyt különösebben kedvelem, csak szerintem fel van fúja ez az egész hiszti az újraszámolás körül.
júl. 10. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!