Mi a bajuk a jobboldaliaknak azzal hogy le van rohadva az álllami oktatás és egészségügy?

Én az MSZP alatt jártam gimnáziumba, magánnyelvtanár kellett,hogy középfokú nyelvvizsgát tudjak tenni.
Illetve magántanár matekból,hogy normálisabb eredményű érettségit tudjak tenni.

4#
De, ez volt a kérdés.
Mi számít az oktatás lerohadásának?
Az,hogy nincs színvonalas oktatás.
4 évnek elégnek kellene lennie egy középfokúhoz.Mégis, aki leakarta rakni, magántanárhoz kellett járnia.

Nem lenne ezzel baj, ha a dolgozó magyar emberek keresnének annyit, hogy finanszírozni tudják az oktatást és egészségügyet.
Egyébként a 4-esnek igaza van. Állami oktatásban nem lehet egy nyelvet megtanulni, és ez már 20 éve is így volt. Ennek fő oka az, hogy aki beszél külföldiül, az talál jobb munkát, mint hogy tanár legyen, ezért idegen nyelveket is csak azok tanítanak, akik nem beszélik azokat.

"Ennek fő oka az, hogy aki beszél külföldiül, az talál jobb munkát, mint hogy tanár legyen, "
Nem feltétlenül.A legjobb nyelvtanárok magán nyelviskolákban dolgoznak, vagy szabadúszók.
Aki engem tanított, egy napot sem dolgozott közoktatásban.

Magáneü sincs. Ugyanazok a sz*r alakok rendelnek magánban is ugyanazzal az udvariatlan, pökhendi hozzáállással és persze ugyanazzal a tudással (tisztelet a kivételnek; de a figyelmes, rendes orvos az államiban is az). És vannak részterületek, ahol nincs magánellátás, pl. sürgősségi, de ha jól tudom, még onkológia sincs.
Ha az alapítványi iskolákat nézed, szerintem minőségben ott sincs valami nagy különbség, max. az infrastruktúra jobb és jobban ny*lják a gyerekek alfelét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!