Az utak szarok, az egészségügy romokban, az oktatás egy nulla, hova megy az adónk?
Figyelt kérdés
2024. júl. 3. 22:22
1/23 anonim 

válasza:

Nézz szét Hatvanpusztán, meg a stadionokban! Naugye!
3/23 anonim 

válasza:

Lölö jachtjára, Andi rucijára, Szíjjárto Rogan Orban helikopterezes, Rahel, Tiborcz szallodakra, stb stb
4/23 anonim 

válasza:

Lehet hogy abból finanszírozták a a fiókpártjuk milliós fellépéseit és országjárását.
6/23 anonim 

válasza:

Mindig lehet rongyrázósabban urizálni.
7/23 MolotovPunk 

válasza:

2024 Magyarország.
-világbajnok ÁFA
-munkáltatói adóterhek
-jövedéki adók
-EU rekorder infláció.
Ezért cserébe kritikán aluli közszolgáltatások.
8/23 anonim 

válasza:

Valaha életedben elolvastál egy költségvetési törvényt? Mert ott van válasz.
9/23 anonim 

válasza:

#8 Elolvastam, de mire a végére értem már módosították.
A legfontosabb dolgot úgyis Kósa már megfogalmazta anno: "A közpénz elveszítette köz0énz jellegét."
10/23 anonim 

válasza:

Nem vagyok Fideszes, de hülyeségeket írkáltok.
Az ÁFA valóban nálunk a legnagyobb, de a munkáltatói adóterhek és a jövedéki adók kifejezetten alacsonyak. Az inflációnk ~4% körül van, nem vészes. Soha nem lesz úgy kormányváltás, ha az ellenzéki szavazók ostobaságokat beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!