Az utak szarok, az egészségügy romokban, az oktatás egy nulla, hova megy az adónk?

Te vagy a fogyatékos, még azt sem tudod, hogyan mérjük az inflációt.
A te logikád alapján, ha egy könyv a 70-es években 50 forint volt, most meg 5000, akkor 500%-os az infláció? :D
Na, azért mondom, hogy az ellenzéki szavazók sem okosabbak a Fideszeseknél, egy fokkal sem. Pont olyan buták vagytok.

#13 akkor Magyarországon ezek szerint mindenki buta?:D Mondjuk ennek is a Fidesz lehet az oka, 14 éve mindent megtesznek azért, hogy butítsák a népet.
Az infláció meg... sztem 1 évbe se telt, hogy mindenért legalább a dupláját fizetjük.
Ráadásul elég vicces, hogy háborús inflációnak hívjuk, de sehol máshol az eu-ban nincs ekkora romlás, mint itt. Egy ideig megerősödött a forint, de már megint 400nál járunk ha eurót akarunk váltani...

Itt egyedül én beszéltem éves pénzromlásról, ugyanis amikor az inflációról beszélünk, akkor jellemzően ÉVES inflációt értünk alatta. Alapesetben az infláció bázisa az előző év azonos időszaka.
Az, hogy 4-5 éve mi volt, a döglött lőtéri kutyát nem érdekli. Pont annyira releváns, mint hogy mennyit romlott a forint 1970 óta.

Ha te nem érted, amit írok, az nem az én hibám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!