Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az egészségügy romokban,...

Az egészségügy romokban, akkor mi a fenének kell a középiskolákat újraindítani? Emiatt még nyarunk se lesz.

Figyelt kérdés

[link]

A távoktatás miért nem jó nyárig, miért? Miért kell egymásra ereszteni a társadalom legfelelőtlenebb tagjait, a kamaszokat nyár előtt, hogy 2-3 hónap múlva újból be kelljen zárkózni teljesen, mert rommá fertőznek mindenkit?

A Fidesz hogy követett el megint ekkora baklövést?

Romokban az egészségügy, cseszheti mindenki a nyarat, még több halál eset lesz, csak azért hogy a 14-18 évesek most járhassanak iskolába 2 hónapig.

A Fidesz teljesen alkalmatlan?

2021. márc. 30. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mind meghalunk! Megint!
2021. márc. 30. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert a társadalom nagy része maga kéri...talán azért...., ha a társadalom nem erőltetné a nyitást, hidd el a politikusok sem erőltetnék. Pláne, ha népszerűség vesztéssel járna. Az a tény egy komám, hogy jelenleg a lezárosok és korlátozások, ami miatt a kormánypártnak hétről hétre kevesebb a szavazója vagy több a kritikusa.
2021. márc. 30. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha én érettségi előtt állnék, akkor örülnék a lehetőségnek, hogy személyesen meg tudjam beszélni a tanárokkal a kérdéseket. A többieknek meg felesleges lenne bejárni, de az érettségizőknek szerintem jól jönne.

Nálunk zárva vannak az óvodák, itthon vagyok home office-ban a két gyerekkel, elég kemény, de sok értelme nem lenne, ha visszamennének a nyári szünet előtt pár hétre. Ügyelet amúgy van, de inkább itthon eljátszanak egymással.

2021. márc. 30. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Arra gondoltál már, hogy a bejelentett nyitás pont úgy fog megvalósulni, mint a legutóbbi 2 hét? Mondanak A-t, csinálnak B-t. Elég jellemző.

Én akár pénzben is fogadnék, hogy nem lesz ott semmi még egy hónap múlva se. Max. a boltok nyitvatartási idejét variálják majd.

2021. márc. 30. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Én szeretnem, hogy június 15-ig online oktatás legyen, mivel így nekem könnyebb. Eddig kb minden hónapban tudtam, hogy meghosszabbítják az intézkedéseket, de most, hogy kormányrendeletet hoztak az iskolák nyitásáról... nem vagyok biztos benne, hogy tényleg nem-e nyitnák meg...
2021. márc. 30. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:
A gyerekek a legjobb közvetítő közegei egy vírusnak, - biztosítani kell az utánpótlást.
2021. márc. 30. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
51%

Hiába nyitnak zárnak nem segít. Otthon senki sem hord maszkot. Legalább a közeli barátokkal mindenki találkozik és ott sem hord maszkot. A nyugdíjasokra megint rájött a mehetnék nem tudunk velük mit csinálni.

Ez történik amikor 30 éven keresztül szarunk az egészségügyi ellátás szintetartására. A fejlesztés szót le sem merem írni. És ez nem csak a politkusok hibája. Az emberek sem mentek tüntetni amikor a különböző kormányok hozták a megszorításokat.

2021. márc. 30. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!