Az egészségügy romokban, akkor mi a fenének kell a középiskolákat újraindítani? Emiatt még nyarunk se lesz.
A távoktatás miért nem jó nyárig, miért? Miért kell egymásra ereszteni a társadalom legfelelőtlenebb tagjait, a kamaszokat nyár előtt, hogy 2-3 hónap múlva újból be kelljen zárkózni teljesen, mert rommá fertőznek mindenkit?
A Fidesz hogy követett el megint ekkora baklövést?
Romokban az egészségügy, cseszheti mindenki a nyarat, még több halál eset lesz, csak azért hogy a 14-18 évesek most járhassanak iskolába 2 hónapig.
A Fidesz teljesen alkalmatlan?

Ha én érettségi előtt állnék, akkor örülnék a lehetőségnek, hogy személyesen meg tudjam beszélni a tanárokkal a kérdéseket. A többieknek meg felesleges lenne bejárni, de az érettségizőknek szerintem jól jönne.
Nálunk zárva vannak az óvodák, itthon vagyok home office-ban a két gyerekkel, elég kemény, de sok értelme nem lenne, ha visszamennének a nyári szünet előtt pár hétre. Ügyelet amúgy van, de inkább itthon eljátszanak egymással.

Arra gondoltál már, hogy a bejelentett nyitás pont úgy fog megvalósulni, mint a legutóbbi 2 hét? Mondanak A-t, csinálnak B-t. Elég jellemző.
Én akár pénzben is fogadnék, hogy nem lesz ott semmi még egy hónap múlva se. Max. a boltok nyitvatartási idejét variálják majd.

Hiába nyitnak zárnak nem segít. Otthon senki sem hord maszkot. Legalább a közeli barátokkal mindenki találkozik és ott sem hord maszkot. A nyugdíjasokra megint rájött a mehetnék nem tudunk velük mit csinálni.
Ez történik amikor 30 éven keresztül szarunk az egészségügyi ellátás szintetartására. A fejlesztés szót le sem merem írni. És ez nem csak a politkusok hibája. Az emberek sem mentek tüntetni amikor a különböző kormányok hozták a megszorításokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!