Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egészségügyi szakgimnáziumba...

Egészségügyi szakgimnáziumba járok,innen van esélyem bekerülni az orvosira? 16/l

Figyelt kérdés
most vagyok 10es,milyen tantárgyakra kéne ráerőssítenem? amugy most ápolónőnek tanulok,de tetszik az eu

2020. júl. 25. 21:42
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
kémia, biológia és fizika közül 2-t kell választanod, amikből majd aztán emeltezel
2020. júl. 25. 21:55
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Van esélyed bekerülni, csak rajtad áll.

Én biosz-kémiából emelteztem, biosz a humánbiológia miatt elengedhetetlen, kémia biokémián is kell. Mindkettőre gyúrj rá, itt a kemény munkának meg lesz az eredménye. (A többi tárgyból is 75-80% lenne jó, ha sote a cél)

2020. júl. 25. 22:59
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Csak különtanárral, az iskolában erre nem készítenek gel. Egyáltalán van külön fizikátok, kémiátok, biológiátok? Mert úgy tudom, hogy szakgimnáziumban komplex természettudomány van, jóval kevesebb órában.
2020. júl. 25. 23:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Biosz emelt szinten tanuljuk, kémia, fizika a komlexhez tartozik ami ugye három tantárgy összevonása (fizika, kémia, foci így) fizika csak előadásokat tartunk a fizikusokrol
2020. júl. 25. 23:14
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Akkor csak kemény saját munkával és külön tanárral tudsz felkészülni, hiszen azt se tudod, mi a gimnáziumi tananyag.
2020. júl. 25. 23:21
 6/13 anonim ***** válasza:

Amit a többiek írtak, hogy biológia + fizika vagy kémia emelt a felvételi követelmény, az a mostani szabály. Ha megnézitek a 423/2012 kormányrendelet dátumait, akkor látszik, hogy az ezt leíró melléklet csak e hó 31.-ig hatályos.

Elképzelhető, hogy a szakmai érettségi tárgy emeltet elfogadják majd kémia vagy fizika emelt helyett.

Ezzel együtt az egyetemen lesz kémiára és fizikára épülő tantárgy tehát a gimis szintű fizika és kémia megtanulása nem kerülhető el.

2020. júl. 26. 09:03
 7/13 anonim ***** válasza:

"most vagyok 10es"

Most voltál vagy most leszel 10.-es?

2020. júl. 27. 12:34
 8/13 A kérdező kommentje:
Most leszek 10es
2020. júl. 27. 20:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor még bőven időben vagy, csak tanulj, sikerülni fog! :)
2020. júl. 27. 20:36
 10/13 anonim ***** válasza:

oh én offolok vagy hogy mondjam. Csak érdeklődnék mi ez a komplex tárgy? :O Ledöbbentem. Ma már nincs fizika ? csak fizikusokról tanultok? Nekem ez nagyon nagyon fura, hogy lehet ez? Legalább alap fizika törvényéeket tanítanak? EZ valami új dolog? Bocsi az értetlenkedésért.

De hogy a kérdésre én is válaszoljak. Szerintem van esélyed. Még sok időd van. De ne halogasd a felkészülést. Mivel ilyen területen tanulsz,egy kis rálátásod is lesz az területre. Szerintem nagyon jól lehetne építeni az ismeretedire.

2020. aug. 12. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!