Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egészségügyi szakgimnáziumba...

Egészségügyi szakgimnáziumba járok,innen van esélyem bekerülni az orvosira? 16/l

Figyelt kérdés
most vagyok 10es,milyen tantárgyakra kéne ráerőssítenem? amugy most ápolónőnek tanulok,de tetszik az eu

2020. júl. 25. 21:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Komplex tantárgy amikor 3 tantárgyat osszevonak

Fizika

Foldrajz

Kemia

És ezt a hármat tantárgyat osztályozás egybe

A biosz azért nem tartozik bele nekem mert külön érettségiztem kell belőle kötelezően meg én a bioszt emelt szinten tanulom

Fizikan kemian előadásokat tartunk fizikusok kemikusokrol ppt vagy plakát is lehet csinálni vagy csak felirod a táblára amit kijegyzeteltel

És arra kapsz jegyet

Focin már jobban tanulunk ott rendesen írunk a füzetbe amit a tanár mond ott van tz kisdova meg ilyenek

Szóval elge. Könnyen lehet komplexbol jó jegyet szerezni

2020. aug. 13. 10:44
 12/13 anonim ***** válasza:
És azt 3 tanár tanítja 3 külön órarendbe beírt órán, csak 1 jeggyel? Hát az minden, csak nem komplex természettudomány!
2020. aug. 13. 10:52
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen 3 különböző tanár tanitja!

És felevkor meg év végén 1 jegykent tantargykent szerepel

2020. aug. 13. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!