A megafonosok bevideóztak Cseh Katalin lába közé. Hol találom ezt a felvételt??
Nem látsz semmit, egyébként logikus a dolog. Mert azt írta a mandiner youtube csatornán van 5:35 -nél a Mandiner Újságban. Nem volt kedvem megnézni és letöltöttem.
Tehát mivel nem kellett bejelentkezni a letöltéshez, megnézéséhez, tudható volt, hogy mutatna a nagy semmit, mert a youtube mindent cenzúráz, yoga és erobic ha egy picikét erotikus a dolog, egyszer én bejelentkeztem, és mi volt? Semmi, a csaj még a lábát sem tette szét a yoga soran és még nem is pucsított. A youtube nevetséges. Mert ellenben gyerekek meséit szakította meg a fidezs meséivel, de hat a pénz beszél a youtube-nak is.
Szóval semmit sem látsz csak a combjait, amire radogjak, hogy nim visel bugyit, ami természetesen kamu. Undorító a mandíner, ezek nem újsag8rók, hanem tollforgató terroristák.
Csak kérdezem: fordított esetben mennyire rikácsolnának a fideszes megmondó emberek ha pl. Lévai Anikóval történt volna ez a megaláztatás?
Most meg kussol a Fidesz világ...
Ennyit erről az erkölcstelen fidder bandáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!