A belpesti éjszakában mennyire veszélyes fideszes pólót viselni? Kell veréstől tartani?
Figyelt kérdés
Még az egyik rendezvényen kaptam egy fideszes pólót. Ritkán hordom egyébként. Mégis azon gondolkodtam mi történne, ha felvenném este, amikor a romkocsmák tele vannak.2024. júl. 8. 17:06
11/16 anonim 

válasza:

Megvető pillantásokra számíthatsz.
12/16 Mad Max2 

válasza:

Bántani nem fognak Pesten narancskomcsis poloban, de körberöhögnek valószínüleg:D
13/16 anonim 

válasza:

Az tuti hogy nem uszod meg verés nélkül.
ROHADT FIDESZ.
15/16 anonim 

válasza:

Hát én elég búnyós helyről jöttem, de olyat nem láttam még, hogy valakit a ruhája miatt vertek volna meg. Ha valaki sovány, abba elég hamar belekötnek, vagy az is elég, ha véletlen beleütközünk valakibe.
16/16 anonim 

válasza:

Szétütyük a szádat ha fideszes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!