A belpesti éjszakában mennyire veszélyes fideszes pólót viselni? Kell veréstől tartani?
Figyelt kérdés
Még az egyik rendezvényen kaptam egy fideszes pólót. Ritkán hordom egyébként. Mégis azon gondolkodtam mi történne, ha felvenném este, amikor a romkocsmák tele vannak.júl. 8. 17:06
1/16 anonim válasza:
Tisza szavazók nem tolerálják azokat, akik velük nem értenek egyet, ott divat mások ellen garázdaságot elkövetni, telefonokat kicsavarni a kezekből és Dunába hajítani meg hasonlók.
2/16 anonim válasza:
Hát veszélyes az tény a Fideszt elmondják minden korrupt mutyizó társaságnak ezek után szerinted?
3/16 anonim válasza:
@2 Hát mit mondjanak róla, ha egyszer az?
4/16 anonim válasza:
Úgysem hinnék el rólad hogy Fideszes vagy, hisz éjjel a fideszesek már alszanak mert másnap kora reggel indulni kell a gyárba.
5/16 anonim válasza:
Hát, én a helyedben nem ráznám a pofonfát.
6/16 anonim válasza:
Ne feledd a Fidesz lopta szét az országot tisztességes ember ilyen pólót inkább tűzre dobja.
Inkább a szélsőjobb fidesznyik szabadcsapatokra jellemző hogy agresszíven belekötnek ellenzékiekbe. Ez a magyar közbiztonság mára hála Orbánnak és Pintérnek.
9/16 anonim válasza:
Az V. kerületben elsősorban az Ötkertben, de más Fidesz közeli vállalkozók által működtetett szórakozóhelyeken, ahol a saját házirendjüket nem tartják be, ha Fideszesnek adod ki magad, akkor 18 éven aluliként is beléphetsz és alkoholtartalmú italokkal is kiszolgálnak, a gyermekvédelem nevében. 🧡🧡🧡
10/16 anonim válasza:
Én egyszer poénból felvettem. Furán néztek de nem volt retorzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!