Akik az árplafont ellenezék, azok most örülnek, hogy egy kiló finomliszt 180 helyett 425 forint, 07.01-től?
Figyelt kérdés
Azt mondták az ellenzők, hogy a többi termék árába beépítik a kereskedők.
Akkor most aminek az árába anno be lett építve ez a veszteség, azok csökkenni fognak 07.01-től?
2024. júl. 3. 15:15
1/13 anonim 

válasza:

Én igen, mivel már az évet sem tudom megmondani, mikor vettem utoljára sima fehér finomlisztet. Valamikor 10+ éve lehetett.
Szóval igazából nem érint meg a dolog.😊
2/13 anonim 

válasza:

Én annak örülök, hogy téged zavar.
3/13 anonim 

válasza:

Szegény közgazdaságtani ismeretek károsultak...
4/13 anonim 

válasza:

"Akkor most aminek az árába anno be lett építve ez a veszteség, azok csökkenni fognak 07.01-től?"
Nem, hanem akkor nem drágul minden más annyival, hogy még az árstopos termékek veszteségét is azok ára hozza be.
5/13 anonim 

válasza:

Nem a finomliszt drága, hanem a fizetések gyengék, mivel más előnyt nem tud Orbánia kínálni a nyugati multiknak. Tetszettek volna nem a Fideszre szavazni ugye. Hát, mi így megyünk előre, nem hátra. Készült Magyarország Kormánya megbízásából.
7/13 anonim 

válasza:

A fidesz szavazók igenis örülnek, azért nem kényszerítik ki az előrehozott választásokat.
8/13 anonim 

válasza:

Ennél kommunistább dolgot el se tudok képzelni, árplafon b+ és ezek kommunistáznak habzó szájjal mindenkit. Eszem megáll.
9/13 anonim 

válasza:

8: Az EU is vezetett be árplafont, az nem zavart?
10/13 grafno 

válasza:

Itt nem az volt 300as lisztet adta a kereskedő 180ert? Vagy nemrég, mint benzinkutakon amikor minden eladott L üzemanyag után vesztesége volt a kereskedőknek? Világháborúban volt ilyen utoljára és sehol máshol sem az EU-ban. Szerencsére az államadósság is jól áll úgy, hogy mindenki mehet tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!