Miért örülnek a 444-es és a telexes kommentelők a magyar válogatott kiesésének?Miért nincs bennük semmi szégyenérzet?
Legálszentebb duma. Most mindenki ezzel jön, hogy jajj bezzeg az úszók, vívók, meg a kajakosok. Csak hogy az ezt szajkózó emberek 99 %-a ezeket a sportokat is telibeszarja és se az EB előtt, sem utána a büdös életben nem nézne meg egy úszó vagy öttusa EB-t. De most a foci miatt hirtelen mindenki nagyon büszke a többi sportág magyar sportolóira. Na de most hogy kiestünk a foci EB-ről, ugyanúgy szurkolhat tovább a kajakosoknak az anyukájuk meg az edzőjük, ahogy eddig is. :)
És itt most nem őket vagy a teljesítményüket minősítem, hanem a sok fotelhuszárt, akik csak a focistákkal való ellentét miatt pusztán, de hirtelen nagy cselgáncs meg párbajtőr fanok lettek. :)
Pl. a magyar öttusa egy olyan sport, amibe tényleg érdemes befektetni - szemben a magyar műfűrombolással! Az úszóink is elismerésre méltó eredményeket érnek el és még kézilabdában is vannak jó csapataink.
De az (helyi) "Afrika Kupa" több, mint komikus!
32, nem vagyok álszent. Nézek magyar sportot, csak nem focit. Sosem szerettem a focit, 0rbán előtt sem. Viszont a magyar sportsikerek semmit sem jelentenek ennek az országnak. Ezért megy el innen már Romániába és Izraelbe is, mert itthon nem kapják meg ugyanazt a támogatást, amit ott.
Nem vagyok állszent, sportrajongó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!