Fideszesek!Élnek külföldön barátaitok, rokonotok stb... Ti mikor mentek? Nincs bennetek szégyenérzet ?
Figyelt kérdés
2022. júl. 21. 18:23
2/19 mindentudó99 válasza:
Élnek. És nem megyek. Van állásom házam. Hitelem nincs. 43 évesen miért mennék? Munkásszállón vagy albérletben lakni? Ha fatal lennék és nem lenne semmim lehet kimennék de ez pártszimpátiától független szerintem.
3/19 anonim válasza:
Nem értem? Hova mennének a fideszesek? Az ellenzékiek hisztériáztak a választások után, hogy ők most már kiköltöznek! Aztán még mindig itt esz a fene titeket! Miért nem húztok már el? Én nem vagyok se jobboldali, se baloldali, egyformán rühellek mindenkit, úgyhogy minél többen elhúztok, annál jobb!
5/19 anonim válasza:
Nem igazán,normális barátaink, családtagjaink vannak.
Mi sem megyünk.
Némi szekunder szégyen van, miattatok.
6/19 anonim válasza:
Szóval aki külföldön él az nem normális, ezt is megtudtuk 😂
7/19 A kérdező kommentje:
Pedig külföldön többet lehet élősködni! Van sok kokain, anorexiás kurvák,rengeteg a homokos,béemvé,ájfon stb.Anyut nyugodtan hagyjátok itt majd vikike kihúzza a segge alól a lakást úgyhogy arra sem lessz gond.
2022. júl. 21. 19:14
9/19 A kérdező kommentje:
Tévedek?
2022. júl. 21. 19:17
10/19 anonim válasza:
Kérdező, neked agyadra ment a meleg. Vigyázzál azért, holnap még melegebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!