Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a MÁV-val kapcsolatban...

Mi a MÁV-val kapcsolatban kialakult helyzet legfontosabb oka?

Figyelt kérdés
40 éves átlagéletkor, állandó késések, klima és ülőhely hiánya stb.

jún. 26. 11:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
17%

A 40 éves átlag életkor nem probléma a vasúti jármű nem autó, hogy 1q0 évente cserélgessük és nehogy valaki a "bezzeganémetek" és hasonló szöveggel jöjjön, mert ott is van bőven 40-50 éves szerelvény meg mozdony.

A késéseknek több oka is van, a fő problémát a túlhasznált infrastuktúrában látom, magyarul ma sokkal több vonat közlekedik, mint amire ez a hálózat ki lett találva annakidején.

Speciel a klíma hiányát nem tudom hol érzed, mert pár vonalat leszámítva szinte mindenütt klimatizált vonatok járnak. Még a Bz-kre is klímát szerelnek manapság.

júl. 23. 12:14
 22/23 anonim válasza:
36%
Nem tudom miért, de eddig senki nem említette a magyar mentalitást. Csak nekem tűnt fel, hogy egy bármilyen magyar cégben (akár állami, akár magán) bárminél fontosabb a vezető beosztású emberek nimbusza? Hogy inkább kirúgják a szakképzett alkalmazottakat, csak ne kelljen elismerni, hogy igaza volt a főnökkel szemben?
júl. 23. 14:22
 23/23 anonim válasza:
64%
Előző vagyok. A BKV-nál olyan konkrét esetekről is tudok, hogy kirúgtak valakit, mert közölte, hogy ő márpedig egy másodperc túlmunkát se fog vállalni. Meg azt is tudom, hogy a BKV alkalmaz külön buszvezetőbaszogató embereket, akik azért köpik be a buszvezetőket, mert 2 km/h-val túllépte a sebességhatárt vagy egy másodperccel korábban nyitotta ki az ajtót, mint ahogy megállt a busz.
júl. 23. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!