Magyar Péteren azért nem fogott a bulis eset sem, mert a Fidesz média megint túltolta a lejáratást?
Nem tudom, hogy mennyire fogott rajta, de nem kellene ilyen szituációkba kerülnie. Sajnos én is azt látom, hogy minél több ilyen botránya lesz, annál többen fognak tőle előártolni.
Az a baj, hogy a megafon szépen felépítette az "agresszív pszichopata" imidzsét, és ezekkel mind erre erősít rá, tehát egy idő után át tud ez abba csapni, hogy "na, látjátok, mi már mióta mondjuk, hogy milyen ember, nem hittetek nekünk". Én megértem, hogy provokálták, tűrte, amíg tűrte, aztán elszakadt nála a cérna, de sajnos gyakorló politikusként hatványozottan több türelme kell, hogy legyen, mint egy átlagembernek.
Kívánom neki a legjobbakat, illetve azt, hogy valóban legyen esélye leváltani a fideszt, viszont a választói nem lesznek elnézőek a végtelenségig.
Nyilván azokat nyomja a közösségi média algoritmusa, akik nem jelentenek fenyegetést számukra.
Fidesz is befekeüdt alájuk csak kicsit noszogatni kellett.
Na most sikerült felépíteniük minden pénnzel és médiamegjelenéssel megtámogatva egy engedelmes globalista bábut.
Ezzel megmutatva a Fidesznek hogy még egy nyavalyás és mennek a levesbe.
Szomorú de Magyarországnak nem lesz magyar kormánya soha. Itt akit akarnak felmelnek, akit meg nem azt elhallgatattnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!