Miértnem csökkent adót a kormány, pont ahogy Gyurcsánytól is elvárták 2008 körül?
Emlékszem, szinte követelték Gyurcsányéktól hogy gazdaságélénkítés céljából csökkentsenek adót, és hagyjanak több pénzt az embereknél, mivel elég nagy sz*rban volt az ország.
Erre most ez van: [link]
Nem ugyanezt kellene tenniük, mint amit javasoltak ellenzékből az akkori kormánynak?
és közben emelje a pedagógusok bérét, mert egyébként is menjen több pénz az oktatásra és az egészségügyre, meg emelje a családi pótlékot, meg a nyugdíjakt és különben is...
itt te vagy az aki elveszítette a valóságérzetét.
egyébként Magyarországon egyáltalán nem magasak az adók és nem, nem élünk rosszabbul, mint 4 éve.
ha szerinted mi vagyunk a legszegényebbek, akkor el lehet innen menni, nyugodtan, vár a világ, lehet próbálkozni. nagy lészen a te pofára esésed...
3: egyetértek!
Ezek az emberek valószínűleg még életükben nem jártak külföldön. Én bejártam a fél világot és nagyon is jó helyünk van itt.
Hehe... Bő tíz évig éltem kint Ny-Európában.
Pont van viszonyítási alapom.
Na akarjátok már megmagyarázni hogy eszerint milyen jó itthon: [link]
Hangosan felsikítottam a hármastól, jobb a humora mint Brutinak :D
(A 27%-os áfa pl világrekord, sehol máshol nem volt ennyire magas adó még soha az újkorban)
"Hehe... Bő tíz évig éltem kint Ny-Európában.
Pont van viszonyítási alapom."
van. és itthon vagy. miért is? :D
a kiadásaid 27% áfával terheltek, a bevételed 33,5% adó és járulékkal terhelt.
1 millió bruttóból 335 000 adó és járulékot fizetsz így marad 665 000 nettó.
665 000 nettó után ha elköltöd 179 550 áfát befizetsz.
335000+179550=514 550 forint adó és járulék az egy millióból. Ez neked alacsony?
Mutass már még egy országot ahol a bruttó jövedelmednek több mint a fele adóként az államnál landol!
#8, ahhoz neked semmi közöd, nem ez a lényeg.
De aki nem látja hogy a többi országhoz viszonyítva hol állunk valójában, az vak.
Mert ennél előrébb lehetnénk, és nem 800 ft lenne 1 kg kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!