Budapesten konkrétan Gyurcsány vs Orbán helyzet van?
Karácsony Dobrevékkel ölelkezik a színpadon, az ő listájukat vezeti, dk-s emberek ülnek igazgatói poziciókban. Gyurcsányék kifizetőhelynek használják a fővárost.
Orbánékat meg már jól ismerjük, ők se jobbak, talán rosszabbak.
Komolyan lehet választást nyerni Budapesten annyival, hogy "nem vagyok Orbán embere" akkor is ha Gyurcsánynak a zsebét tömöm ki a fővárosból?
Nem vagyok fideszes, nem is szavazhatok Budapesten, sőt Magyarországon sem, csak távolról figyelem az eseményeket, és érdekel mit gondoltok.
Szandika úgy sem fog nyerni, túl gyenge a fidesz pesten, de arra azért kiváncsi vagyok, hogy miért szavazna valaki Geri-re Vitézy helyett?
Pesten ez így megy, hogyha valakit kicsit is megérint a fidesz akkor az egyből off és inkább másra szavazunk? (ha igen akkor viszont nem értem mi ez a nagy Magyar Péter hype, nem ugyanaz a helyzet vele is mint Vitézyvel?)
Kiváncsi vagyok a véleményetekre!
"és fontos hogy megmaradjon Budapest ellenzéki bástyaként"
De miért ez a mérvadó? Nem az lenne a fontos, hogy a város fejlődjön akár a Fidesz, akár a DK, vagy Vitézy alatt?
Nem fejlődnek a Fidesz alatt, csak tovább tudnák növelni a központosítást és az ellenzéki vezetésű kerületek forrásmegvonását.
Ezért nincsen helye bp en a hazaáruló magyarellenes oroszpárti Fidesznek.
Értem, jogos.
És Vitézy?
4.
Vitétinrk elég elolvasni a programját.
A megvalósításához kellene 1 minimum 200évre szóló kínai hitel.
Az ingyen 10 ezer minden bpi nek meg szégyen Fideszes tempó.
Eleve az lmp honnan fizetné ki, miből?
Csak a Fidesz tudná. Tehát már nem is titkolja hogy a Fidesz jelöltje. Köp
#15:03
Ha vissza kapná pest azt a rengeteg iparűzési adót amit most elvesz a kormány már mindjárt nem kell 200 évre szóló hitel. Vitézy programja teljesen racionális és simán megvalósíthatólenne egy normális kormánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!