Budapesten miért a baloldal van túlsúlyban?
Figyelt kérdés
ápr. 22. 20:40
1/13 anonim válasza:
Szerintem nem arról van szó, hogy a baloldal lenne túlsúlyban, hanem arról, hogy több ember kormány azaz Fidesz ellenes.
3/13 anonim válasza:
Mindig is az volt. Tarlós két ciklusa volt a kivétel, amit a Gyurcsány-ellenességnek köszönhet. Nagyvárosok a világon mindenhol liberálisabbak a vidéknél.
4/13 anonim válasza:
Szerintem a Fidesz van túlsúlyban. Orbán Viktor, Semjén Zsolt, Németh Szilárd...
5/13 anonim válasza:
A gyurcsányista tömegre mondod hogy gondolkodó?
6/13 anonim válasza:
#6 Mondjuk ha te még mindig Gyurcsánynál tartasz, akkor nem nagyon emlegetném a "gondolkodó" szót a helyedben Fidder.
7/13 anonim válasza:
Nem vagyok fidder, de mégis sokan Karácsonyt akarják megválasztani.. Ez egy szép hatalmas birka tömeg, akit nem érdekel hogy melyik párthoz tartozik, csak szemellenzővel behúzza Karácsonyt mert az legalább nem a fidesz 🤦♂️
Erre mondjátok hogy a "még létező gondolkodó tömeg"
8/13 anonim válasza:
Igen, ők azok, akoknek van sajat véleményük!
9/13 anonim válasza:
A DK szavazók mint GONDOLKODÓ tömeg? 🤣🤣🤣🤣😂😂😂
10/13 anonim válasza:
"Nem vagyok fidder, de mégis sokan Karácsonyt akarják megválasztani.."
Ja, nem vagy Fidder, azért Gyurcsányozol 14 évvel az elmúlt nyócév után is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!