Ha a baloldal lenne hatalmon akkor már ukrán náci hadosztályok ostromolnák Budapestet?
Figyelt kérdés
Láttam plakátokat az utcán hogy a baloldal háborúpárti.2023. szept. 28. 19:50
1/25 anonim válasza:
Hát ha Klárika lenne az akkor béremelés lenne áremelés nem, az ukránok nem ostromolnának mert Klári nem folytatna ellenséges politikát Ukrajnával szemben.
2/25 anonim válasza:
Méghozzá magyar katonákkal, mert ugye Potocskáné szerint katonákat is kellene küldeni.
Orbán Viktor egy emberként felelős érte, hogy háború van Ukrajnában és emberek halnak meg
by MZP
3/25 anonim válasza:
Hülyeség, nem háborúpártiak szerintem.
4/25 anonim válasza:
Az oroszok megtámadtak egy országot és Viktor mégis az ukránokat szidja állandóan, inkább ő a háborúpárti.
5/25 anonim válasza:
Ekkora ökörséget milyen ökör hisz is el? :D
Az ukránoknak most az oroszokkal van programjuk, esemmi kapacitásuk nem lenne még BP-t is otromolni :D
6/25 anonim válasza:
4
Nem minket támadtak ,az ukránok viszont igen!
7/25 anonim válasza:
Az hagyján, de a Gyurcsány átállna hozzájuk és egy "Én is ukrán vagyok" táblával a nyakában lövetné ki a szemeket. Dobrev Klára meg beöltözne az ukrán zászlónak és az ostrom végén előjönne az árnyékból. Jakab Péter traktorral jönne vidékről, parizeres szendvicset osztana és énekelne. Gelencsér kitartást kívánna, aztán rájönne, hogy ezt elbszta. Fegyőr nem tudná, hogy ki kivel van, de azért egy slaggal lefürdetne mindenkit. Karácsony biciklivel üldözné a menekülő magyarokat, akik csapdába esnének a méhlegelők között. MZP kijelentené, hogy végre egyesültek a kommunisták és a fasiszták.
8/25 anonim válasza:
Viktor amilyen politikát folytat az oroszok után lehet mi következünk.
9/25 anonim válasza:
Láttál plakátokat?😂 Nahát! Ugye a mikulásban is hiszel?🤣🤣
10/25 anonim válasza:
Háború pártiak abban a tekintetben, hogy az EU vezetőkkel együtt nem a békét és tűzszünetet támogatják/dolgoznak érte, hanem a további fegyverkezést stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!