Fideszesek! Mik voltak a Gyurcsány kormány legnagyobb korrupciós ügyei?
Figyelt kérdés
A kérdés természetesen nem csak a fideszesekhez szól, hanem azokhoz akik éltek 2000-2008 között és aktívan politizáltak is.
Mik voltak a legsúlyosabb sikkasztások; túlárazott beruházások a Gyurcsány kormány idején?
jún. 4. 18:39
1/12 anonim válasza:
Még a Fideszét sem tudom nem hogy a Ferijét.
4/12 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, a legeslegnagyobb korrupciós ügyük elérte-e az 1%-át a fidesz átlagos korrupciós ügyeinek? Mert durva hogy akkoriban 5-10 millió forintokon sipákoltak, most meg Mészáros meg Tiborcz ezermilliárdos nagyságrendű összelopott vagyonnál járnak, az senkit se zavar fideszes körökben.
6/12 anonim válasza:
A korrupció az nem egy új keletű dolog, viszont a mértéke az igen.
Nem tudom, hogy ennél a tolvaj bandánál ártott-e valaki, valaha az országnak többet.
7/12 anonim válasza:
Nem is volt semmi ilyesmi, hiszen semmiert sem szamoltatta el a haboruparti fidesz a Gyurcsanyt, pedig megigerte. Nyilvan nem talaltak semmilyen korrupcios ugyet, ezert nem lett a Gyurcsany elszamoltatva semmiert sem.
8/12 A kérdező kommentje:
#7 Szerintem inkább azért mert összejátszanak.
jún. 4. 19:39
9/12 anonim válasza:
4: Mégis mi a bizonyíték, hogy ott lopás történt volna?
10/12 anonim válasza:
#6 talán a tatárjárás de nem vagyok benne teljesen biztos...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!