Sok magyar politikus, miért nem vállalja fel hogy meleg?
Mi van abban? Egyszer mindannyian coming outolunk, hacsak nem akarunk egy kínsereves életet leélni melegként.
A legtöbb politikus miért kivétel ez alól? Vitézy is meleg, de mégis closet gay, a Pride-rannem menne el, illetve a magánéletéről nem nyilatkozok. Szájerről akkor derült ki, mikor jött le az ereszen.
+
ha már a párodra kérdeznek az már közvetlen az orientációdra való rákérdezés, mivel ha ellenkező nemű nevet mondasz az a heteroszexualitást jelöli ha veled azonos neműt az pedig a homoszexualitást (esetleg a biszexualitát)
Niki
itt szerintem te vagy aki erölködik
Niki
Mert senkinek semmi köze hozzá, hogy egy adott politikusnak (vagy bárkinek) milyen a szexuális irányultsága.
A Pride-ra meg tudtommal nem kötelező mennie a melegeknek. Lehet, hogy nem tetszik nekik az a miliő, hiába melegek.
bàr, szerintem hogy "ki erőlködik" az nem a mi tisztünk megítélni mert mi ketten csak a személzes, szubjektív véleményünket mondjuk, majd az olvasóközönség megítéli
Niki
Azért itt vannak problémák, ha valakinek a szexuális orientációról csak a szex jut eszébe. Alapból ott van a szerelem is, ami biza sokszor nem magánügy, hisz a lakodalom lényege, hogy a világ orrára kötöd, hogy szeretsz valakit. Vagy amikor a heteroszexuális ismerőseid bejelentik, hogy babát várnak, akkor ott is kiakadsz, hogy miért közölték veled, hogy a férfi ismerősöd beleélvezett a női ismerősöd hüvelyébe? :D Nem a Rorschach teszt hibája, hogy te minden tintapacán szexelő testeket látsz.
De igazából nem heteroszexuálisnak lenni azért még mindig egy "különleges" életút, mert mégis csak egy olyan világban kell navigálni, ahol ez sokaknak nem tetszik. Így aztán megismerni se tudsz valakit igazán, ha ilyen alapvető dolgokat nem tudsz róla. Tökre befolyásolja a társas kapcsolatokat is, pl a nők teljesen máshogy viszonyulnak a meleg férfiakhoz, mint a heterókhoz. Már rengetegszer tapasztaltam pl szórakozóhelyeken az éjszaka közepén, hogy egyből kényelmesebben és biztonságosabban érezték magam körül a nők, amikor megtudták, hogy meleg vagyok. De olyan is volt, hogy kénytelen voltam coming outolni, mert a barátkozást közeledésnek és flörtölésnek vették. A szexuális orientáció azért rengeteg társas szituációt kontextusba rak.
"Alapból ott van a szerelem is, ami biza sokszor nem magánügy, hisz a lakodalom lényege, hogy a világ orrára kötöd, hogy szeretsz valakit."
Öö, de, magányügy. Magánügy az is, hogy rendezel-e lakodalmat (egyáltalán megházasodsz-e, vagy van-e párod), vagy nem.
Hogyan vállalja fel, ha manapság erre politikát építenek. Gyűlölködnek, gyűlöletet szítanak. Ha felvállalja, saját magát végzi ki.
Szájer saját maga írta le, hogy anya a nő, apa a férfi majd lecsúszott a csatornán. Azt hiszem Alföldi Róbert mondta egy interjújában, hogy ő sajnálja szájert, mert ott igazából saját maga, a szembesítése elől menekült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!