Sok magyar politikus, miért nem vállalja fel hogy meleg?
Mi van abban? Egyszer mindannyian coming outolunk, hacsak nem akarunk egy kínsereves életet leélni melegként.
A legtöbb politikus miért kivétel ez alól? Vitézy is meleg, de mégis closet gay, a Pride-rannem menne el, illetve a magánéletéről nem nyilatkozok. Szájerről akkor derült ki, mikor jött le az ereszen.
11:
Te nem tudod, hogy a kollégád, barátod, testvéred, gyereked házas-e?
a legtöbb coming out nemúgy jön hogy direkt az orrok alá akarják dörgölni.
a legtöbb (legalább is amiket személyes ismeretségből ismerek) az úgy jött elő hogy a baráti társaság gyakran felkérdez: van most valakid? kivel jársz? miért nem látunk soha csajjal/pasival? stb és az illető már nem akar/bír tovább mentegetőzni, hazudni.
a családnál ugyan ez a helyzet, családi rendezvényeken, szülinap, karácsony, névadó stb. pl esküvőn: tiéd mikor lesz? miért nem a pároddal jöttél? stb.
nekem is így volt pl nem rég az osztálytalálkozómon (transznemű vagyok, de a tranzícióm még nem annyira előrehaladott hogy egyértelmű legyen) néhányan tudták már akikkel kb napi szinten tartom a kapcsolatot, de akiket 10-20 éve nem láttam, tőlük jöttek kérdések, akik már tudták, ők is kellemetlenül érezték magukat mert, nem tudták hogy a többiekelőtt hogy vállalnám fel. ezért jott a coming out.
Niki
a coming outot te hogy képzeled?
nem arról van szó hogy ki kivel hogyan hányszor milyen pózban hanem, szolídan váladzolsz hogy azért nem mert meleg, lezbi, transz vagyok, ezért nem látatok még ellenkező nemű partnerrel, ezért nem a párommal jöttem stb.
te mint heteró, ha rákérdeznek hasonló dolgokra hasonló szitukban, te reflexből azt válaszolod hogy "hogyan vágtad gerincre az xy lányt"?
Niki
úgy olvasom hogy, nem ment át az irományom mondanivalója
és mi van ha van párja, udvarlója?
talán x éve tartós kapcsolatban él? és csak azért nem a párjával ment a családi/baráti rendezvényre hogy, a szeretteit ne a szembesítéssel "csapja arcon" de felkérdezik?
akkor a "jelenleg nencs párom" fordulat az hazugság, terelés
te magad írtad a #15-ös hozzászólásodban hogy "nem kell hazudni se"
akkor hogy is van ez? az ember lányának/fiának nem kell hazudnia de!, ha ez a téma, a felkérdezés öszinte megválaszolásának a módja, akkor mégis, nehogy valakinek az orra alá dörgöljem a szexualitásom?
most akkor ne hazudjak de, mégis? vagy hazudjak de mégse?
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!